Gjest Anonymous Skrevet 7. september 2004 #1 Skrevet 7. september 2004 Lenge siden sist jeg var innom disse sidene, men når man lurer på noe - hvor går man da??? Jo hit..... Skal ha folk i kveld, og skal servere karrimarinert kylling, dvs. kyllingfileter marinert i en nokså sterk marinade med karri, chili ++. Til dette serverer jeg ris og en salat, men skulle også hatt en slags saus å ha til. Noen som har et forslag? Det må jo være litt "sting" i sausen i og med at kyllingen er litt sterk. Eller kanskje ikke? Det går kanskje an å bruke marinaden og koke den opp med fløte???? Kjappe svar imøteses - ha en fin dag alle
summer25 Skrevet 7. september 2004 #2 Skrevet 7. september 2004 Kok opp kokosmelk og ha i litt og litt av marinaden til du får ønsket styrke på sausen! Mulig den blir litt tynn, men da kan du bare bruke litt jevning. Lykke til!
Gjest Anonymous Skrevet 7. september 2004 #3 Skrevet 7. september 2004 Tusen takk, det var jo kjempe-enkelt - og holder seg i samme "smaksgate". :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå