AnonymBruker Skrevet 7. juli 2015 #1 Skrevet 7. juli 2015 Jeg har ikke havremel og tenke å lage en banankake, men kan jeg bruke havregryn(lettkokte) istedet?Anonymous poster hash: eed81...0c3
AnonymBruker Skrevet 7. juli 2015 #2 Skrevet 7. juli 2015 Tror jeg da ville malt de på en kvern eller noe...Anonymous poster hash: 2f82c...123 1
Rumle Skrevet 7. juli 2015 #3 Skrevet 7. juli 2015 Det kan gå fint, men det vil jo bli en annen tekstur? Du kan la de trekke i litt vann først kanskje? Da løser de seg i alle fall mer opp.
AnonymBruker Skrevet 8. juli 2015 #4 Skrevet 8. juli 2015 Det kan bli vanskelig å få kaken til å holde sammen, avhengig av hva annet som er i den. Du kan kjøre grynene til mer melete konsistens enten med stavmikser eller i blender. Anonymous poster hash: fd1f0...bd5
Gjest Ennasus Skrevet 8. juli 2015 #5 Skrevet 8. juli 2015 Ja, men da må du nok ha i litt hvetemel også, for å binde kaken sammen
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå