Gå til innhold

Makrell i tomat vs. Peppermakrell fra Stabburet (konsistens)


Anbefalte innlegg

Gjest Sophia:)
Skrevet

Jeg spiser innimellom både makrell i tomat og peppermakrell fra Stabburet når jeg skal skeie ut med litt fett på knekkebrødet. De er begge ganske gode på både smak og konsistens synes jeg. 

Men hvorfor er Peppermakrellen så mye mer delikat, mer "rent" og jevnere konsistens og uten noe skinnrester og andre ting som jeg synes kan være litt småekkelt i makrell i tomaten innimellom. 

Noen som vet hvorfor det er sånn? 

Hvilken synes dere er best? 

:) 
 

Videoannonse
Annonse
Gjest Ennasus
Skrevet

Liker egentlig ikke noen av de, syntes det er så fettete.. :P

 

Så jeg pleier å bruke den makrell i tomat-tuba, mer praktisk er den også :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...