Gjest Sophia:) Skrevet 5. juli 2015 #1 Skrevet 5. juli 2015 Jeg spiser innimellom både makrell i tomat og peppermakrell fra Stabburet når jeg skal skeie ut med litt fett på knekkebrødet. De er begge ganske gode på både smak og konsistens synes jeg. Men hvorfor er Peppermakrellen så mye mer delikat, mer "rent" og jevnere konsistens og uten noe skinnrester og andre ting som jeg synes kan være litt småekkelt i makrell i tomaten innimellom. Noen som vet hvorfor det er sånn? Hvilken synes dere er best?
Gjest Ennasus Skrevet 8. juli 2015 #2 Skrevet 8. juli 2015 Liker egentlig ikke noen av de, syntes det er så fettete.. Så jeg pleier å bruke den makrell i tomat-tuba, mer praktisk er den også
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå