Gå til innhold

Erfaring med propankomfyr?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Vi har tenkt å kjøpe en propankomfyr til å ha på hytta, men jeg er usikker på hvordan stekeovnen er. Er den som en vanlig elektrisk stekeovn eller har den begrensninger mtp hva man kan steke i den?



Anonymous poster hash: 6754d...75e
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Det er en gasskomfyr. Du kan steke alt du steker i elektrisk stekovn i stekovnen på en gasskomfyr.

 

 



Anonymous poster hash: de441...1c9
AnonymBruker
Skrevet

Du kan steke hva som helst i den. 

 

Men vær oppmerksom på at det er vanskeligere å regulere temperaturen på en gasskomfyr enn med en vanlig komfyr. Så det kan være vanskelig å få til ting som trenger helt perfekte stekeforhold, spesielt om det er en komfyr du ikke bruker daglig (og dermed ikke kjenner ut og inn). 



Anonymous poster hash: 35d69...5f1
AnonymBruker
Skrevet

 

Du kan steke hva som helst i den. 

 

Men vær oppmerksom på at det er vanskeligere å regulere temperaturen på en gasskomfyr enn med en vanlig komfyr. Så det kan være vanskelig å få til ting som trenger helt perfekte stekeforhold, spesielt om det er en komfyr du ikke bruker daglig (og dermed ikke kjenner ut og inn). 

Anonymous poster hash: 35d69...5f1

 

OK, jeg har også lest at det kan være utfordringer i forhold til under- og overvarme, at det blir ujevnt. Vi har klart oss med bare gassbluss hittil og har egentlig ikke sagnet stekeovn, men nå må vi kjøpe nytt bluss og et nytt et med tre bluss koster jo over tusen kroner og det kan vi få en pent brukt komfyr for på finn. Så jeg er litt i tvil om hva jeg skal velge.

Anonymous poster hash: 6754d...75e

AnonymBruker
Skrevet

 

OK, jeg har også lest at det kan være utfordringer i forhold til under- og overvarme, at det blir ujevnt. Vi har klart oss med bare gassbluss hittil og har egentlig ikke sagnet stekeovn, men nå må vi kjøpe nytt bluss og et nytt et med tre bluss koster jo over tusen kroner og det kan vi få en pent brukt komfyr for på finn. Så jeg er litt i tvil om hva jeg skal velge.

Anonymous poster hash: 6754d...75e

 

 

Jeg ville så absolutt gått for en full komfyr med stekeovn. Den er fullt brukbar. Vi har gasskomfyr på hytten, og er kjempefornøyd. Det går helt fint å lage mat i den, men jeg ville ikke prøvd meg på gourmetmat til fint selskap for å si det slik. Men pizza, lasagne, fiskegrateng, helt normal hverdagsmat, blir helt god i den. Ja, du må passe litt bedre på så ting ikke blir brent, understekt, osv, men når det er snakk om hverdagsmat til familien, så er det null problem. Bollene blir gjerne litt brune på toppen, og pizzaen blir gjerne litt brent under en gang iblant, men altså, litt brun bolle er bedre enn ingen bolle. 

 

Du har så mye mer muligheter når du kan putte ting i ovnen enn om du bare har bluss. 

Anonymous poster hash: 35d69...5f1

AnonymBruker
Skrevet

 

Jeg ville så absolutt gått for en full komfyr med stekeovn. Den er fullt brukbar. Vi har gasskomfyr på hytten, og er kjempefornøyd. Det går helt fint å lage mat i den, men jeg ville ikke prøvd meg på gourmetmat til fint selskap for å si det slik. Men pizza, lasagne, fiskegrateng, helt normal hverdagsmat, blir helt god i den. Ja, du må passe litt bedre på så ting ikke blir brent, understekt, osv, men når det er snakk om hverdagsmat til familien, så er det null problem. Bollene blir gjerne litt brune på toppen, og pizzaen blir gjerne litt brent under en gang iblant, men altså, litt brun bolle er bedre enn ingen bolle. 

 

Du har så mye mer muligheter når du kan putte ting i ovnen enn om du bare har bluss. 

Anonymous poster hash: 35d69...5f1

 

Takk, da satser jeg på det. Koselig å kunne bake på hytta, ja!

Anonymous poster hash: 6754d...75e

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...