Gå til innhold

Varme ein kebab-pizza frå i går i ovnen.


Anbefalte innlegg

Gjest Hofmann
Skrevet

Korleis går eg fram for å få den til å smake best mogeleg? Kor mange gradar skal eg sette ovnen på? Skal eg sette pizzaen i ovnen mens den enda er kald, eller skal eg vente til den har varma seg opp? Eg vil den skal smake mest mogeleg likt slik den gjorde i går, og at sausen ikkje vert nasty.

Videoannonse
Annonse
Gjest Hofmann
Skrevet (endret)

Nokon som har eit godt tips? Hjelp meg, eg er så svolten :grine:

Endret av Veslefrikk
  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Synes den er best i romtemperatur, så bare la den stå ute en stund.



Anonymous poster hash: 4e4a1...522
Gjest Hofmann
Skrevet

 

Synes den er best i romtemperatur, så bare la den stå ute en stund.

Anonymous poster hash: 4e4a1...522

 

 

Takk for tips, men det vil nok ta litt for lang tid. Den har nett stått i kjøleskapet.

AnonymBruker
Skrevet

Jeg pleier bare sette ovnen på ca 150-180 grader, hiver den inni med en gang, og så når det lukter pizza så er den ferdig :D

 

Pleier bli godt hver gang :)

 



Anonymous poster hash: b71af...325
  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

180 grader går fortest siden du er så sulten ;)

 

Dette pleier hvertfall funke på vanlig pizza fra pizza-sjapper.

Bare følg med når osten er smeltet igjen og den er skikkelig varm.



Anonymous poster hash: b71af...325
Gjest Hofmann
Skrevet (endret)

 

Jeg pleier bare sette ovnen på ca 150-180 grader, hiver den inni med en gang, og så når det lukter pizza så er den ferdig :D

 

Pleier bli godt hver gang :)

 

Anonymous poster hash: b71af...325

 

 

 

180 grader går fortest siden du er så sulten ;)

 

Dette pleier hvertfall funke på vanlig pizza fra pizza-sjapper.

Bare følg med når osten er smeltet igjen og den er skikkelig varm.

Anonymous poster hash: b71af...325

 

 

Ok, men vil ikkje sausen tørkje inn når ovnen er så varm? Eg vil ikkje at all sæden skal tørkje vekk, slik at eg berre sit igjen med sædcellane på pizzaen.

Endret av Veslefrikk
AnonymBruker
Skrevet

På pizzaeskene fra restaurantene her så står det 250 grader i 6 min eller til osten har smeltet, tror jeg.

Anonymous poster hash: 93712...119

AnonymBruker
Skrevet

På pizzaeskene fra restaurantene her så står det 250 grader i 6 min eller til osten har smeltet, tror jeg.

Anonymous poster hash: 93712...119

Kan hende det står 3 min også.

Anonymous poster hash: 93712...119

AnonymBruker
Skrevet

Ok, men vil ikkje sausen tørkje inn når ovnen er så varm? Eg vil ikkje at all sæden skal tørkje vekk, slik at eg berre sit igjen med sædcellane på pizzaen.

Jeg som skrev at jeg likte pizzaen i romtemperatur, men du kan jo ta pizzaen på stekeovnen slik at varmen kommer fra undersiden, da skal det vel mer til for å ødelegge sausen.

Anonymous poster hash: 4e4a1...522

AnonymBruker
Skrevet

Vær helnorsk og hiv på noe ketchup!

Anonymous poster hash: 0101f...c44

Gjest Hofmann
Skrevet

 

Jeg som skrev at jeg likte pizzaen i romtemperatur, men du kan jo ta pizzaen på stekeovnen slik at varmen kommer fra undersiden, da skal det vel mer til for å ødelegge sausen.

Anonymous poster hash: 4e4a1...522

 

 

Ooo, ikkje dumt. Men no gjekk eg allerede for ein kaldstart på 150 grader.

 

Takk for alle tips!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...