Gå til innhold

Bakesjokolade fra Valrhona


Anbefalte innlegg

Gjest Zeitgeist
Skrevet

Heihei!

Er det noen her som har erfaring med bakesjokoladen fra Valrhona? Er den verdt pengene? Er det noe spesielt med den som man må passe på ved bruk?

I Kokkelandslagets oppskriftsbok brukes det kun Valrhona-sjokolade, så det hadde vært interessant å få vite hvorfor akkurat denne sjokoladen er så fremifra.

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Det skal visst være noe av det beste av det beste.

 

Men hvor får man kjøpt det da??



Anonymous poster hash: 1b894...6c6
Gjest Zeitgeist
Skrevet

Det skal visst være noe av det beste av det beste.

Men hvor får man kjøpt det da??

Anonymous poster hash: 1b894...6c6

Man kan bestille det fra Valrhonas hjemmeside; og muligens finne det i delikatessebutikker.

Skrevet

Absolutt verdt pengene . Helt annen smak .

  • Liker 1
Gjest Zeitgeist
Skrevet

Absolutt verdt pengene . Helt annen smak .

Da blir det Valrhona på meg. Når en "LittDiva" sier den er verdt pengene, så er det bare å gripe dypt i lommene 😄

Skrevet

Da blir det Valrhona på meg. Når en "LittDiva" sier den er verdt pengene, så er det bare å gripe dypt i lommene

Jaiks! Håper det faller i smak , men som sagt alt det standard kokesjokolade osv . Blir litt tamt og rælete i forhold

Gjest Ennasus
Skrevet

Har aldri brukt det i bakst, men husker en gang jeg var på sandvika storsenter og skulle kjøpe meg litt mat... Kjøpte meg en 250g plate med hvit sjokolade fra Valrhona istedet.

 

Dyrt, men verdt hver eneste krone  :biggrin:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...