Gå til innhold

Bakst med øl - får man promille?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Sikkert et fryktelig dumt spørsmål, men jeg er vokst opp i et totalavholdsmiljø, og har ikke peiling på alkohol og slikt :P

 

Om man spiser brød med øl i oppskriften (0,5 pint pr brød), får man da promille av det? Det er jo ikke fryktelig mye alkohol pr skive, akkurat, men om man nå spiser halve brødet, vil man få alkohol i blodet? Eller forsvinner alkoholen, på samme måte som når man lager f.eks. rødvinssaus?



Anonymous poster hash: c0a57...7bc
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

kort sagt; nei



Anonymous poster hash: c49a3...0ad
Skrevet

 

Sikkert et fryktelig dumt spørsmål, men jeg er vokst opp i et totalavholdsmiljø, og har ikke peiling på alkohol og slikt :P

 

Om man spiser brød med øl i oppskriften (0,5 pint pr brød), får man da promille av det? Det er jo ikke fryktelig mye alkohol pr skive, akkurat, men om man nå spiser halve brødet, vil man få alkohol i blodet? Eller forsvinner alkoholen, på samme måte som når man lager f.eks. rødvinssaus?

Anonymous poster hash: c0a57...7bc

 

Ja :-)

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Det forsvinner faktisk ikke så mye alkohol ved varmebehandling som mange tror. Ofte er det endel igjen. http://www.todayifoundout.com/index.php/2011/11/alcohol-doesnt-really-cook-out-of-food-in-most-cases/

Når det er sagt, så er det uansett snakk om så bittesmå mengder at det er veldig usannsynlig at du vil få noe særlig promille av det. Ikke mer enn du gjør av yoghurt eller kefir ;)

Anonymous poster hash: e80e6...787

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...