AnonymBruker Skrevet 3. juli 2015 #1 Skrevet 3. juli 2015 Sikkert et fryktelig dumt spørsmål, men jeg er vokst opp i et totalavholdsmiljø, og har ikke peiling på alkohol og slikt Om man spiser brød med øl i oppskriften (0,5 pint pr brød), får man da promille av det? Det er jo ikke fryktelig mye alkohol pr skive, akkurat, men om man nå spiser halve brødet, vil man få alkohol i blodet? Eller forsvinner alkoholen, på samme måte som når man lager f.eks. rødvinssaus? Anonymous poster hash: c0a57...7bc
AnonymBruker Skrevet 3. juli 2015 #2 Skrevet 3. juli 2015 kort sagt; nei Anonymous poster hash: c49a3...0ad
Smilefjeset87 Skrevet 3. juli 2015 #3 Skrevet 3. juli 2015 Sikkert et fryktelig dumt spørsmål, men jeg er vokst opp i et totalavholdsmiljø, og har ikke peiling på alkohol og slikt Om man spiser brød med øl i oppskriften (0,5 pint pr brød), får man da promille av det? Det er jo ikke fryktelig mye alkohol pr skive, akkurat, men om man nå spiser halve brødet, vil man få alkohol i blodet? Eller forsvinner alkoholen, på samme måte som når man lager f.eks. rødvinssaus? Anonymous poster hash: c0a57...7bc Ja :-) 1
AnonymBruker Skrevet 3. juli 2015 #4 Skrevet 3. juli 2015 Det forsvinner faktisk ikke så mye alkohol ved varmebehandling som mange tror. Ofte er det endel igjen. http://www.todayifoundout.com/index.php/2011/11/alcohol-doesnt-really-cook-out-of-food-in-most-cases/ Når det er sagt, så er det uansett snakk om så bittesmå mengder at det er veldig usannsynlig at du vil få noe særlig promille av det. Ikke mer enn du gjør av yoghurt eller kefir Anonymous poster hash: e80e6...787
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå