Gå til innhold

Meny!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan ser/så din bryllupsmeny ut?

(Kanskje blitt diskutert før, men jeg tar sjansen på å ta det opp en gang til.)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Menyen er ikke helt planlagt enda, men så langt er det bestemt at det skal være en fem-retters... Hovedretten blir andebryst(tilbehør enda ikke bestemt) og den første forretten blir muligens speka due.... Har tenkt på en gresk yoghurtdessert, fordi det er noe vi har spist mye på ferie og fordi den er frisk og lett slik at man orker litt bryllupskake senere også..men vi får se...gleder meg til litt prøvesmaking ihvertfall.... :P

Skrevet

Forrett: Melon og skinke med mangosaus

Hovedrett: Reinsdyrstek

Dessert: Karamellpudding med cognacsaus

Skrevet

Vi hadde ganske standard :

Forrett: Skalldyr coctail

Hoved: Indrefilet av okse

Dessert: Panacotta med bær.

Skrevet

Vi hadde

*ristet gåselever

*indrefilet av hjort

*multer gratinert i sabayonne

Prøvde å finne noe som var litt typisk norsk, for det var eksotisk for canadierne. Ingen av dem hadde smakt hverken hjort eller multer før.

Skrevet

Vi hadde følgende:

Hvitløksmarinerte scampi

Helstekt indrefilet av okse

Karamellpudding

Kjempegodt! :sikle:

Skrevet

Vi skal antagelig ha denne menyen:

*Asparges med seranoskinke

*Kalv med potet og soppgrateng

*Sjokoladefondant og ferske norske jordbær

Mmmmm, gleder meg!

Skrevet

Blomkålsuppe til forrett

Kald laks til hovedrett

Kakebord til dessert.

Skrevet
Vi skal ha koldtbord vi.

Vi også. Og karamellpudding til dessert.

Gjest Madam Felle
Skrevet
Vi skal ha koldtbord vi.

Det skal vi og ha, og med karamellpudding, sjokoladepudding og ulike geleèr til dessert.

Skrevet
Vi skal ha koldtbord vi.
Vi også skal ha det og is med lunkne bjørnebær til dessert... :wink:
Skrevet

Forrett: Sjøkreps med pestobakt breiflabb

Hovedrett: Rosastekt lammelår med røstipotet og solbærsennep-saus

Dessert: Kake med banan, limesaus

Skrevet

Forrett

Røket laks på urtetoast

m/ eggerøre

Hovedrett

Reinsdyrplomme med fløtesaus

Grønnsaker og timiampoteter

(Serveres 2 ganger)

Dessert

Creem Brulee

Jordbær og krem

Skrevet

Grillet asparges med urtebrød og cognacsaus

Hjortefilet med rotgrønnsaker og potetmuffins

Ostetallerken

Sjokoladefontant med bringebærcoulis og limeis.

Skrevet

Slik så vår meny ut.. og det smakte fortreffelig.. fikk mye skryt for maten. :wink:

Kamskjell og ørret

Spinatcreme og frisk urtesalat

Sitronkrem

Norske asparges og pannestekt gjørs(hvit fisk)

Løkringer og Mousselinesaus

Honningglassert andebryst

Shitake sopp og broccolipurè

Pepret portvin-sjy

Pommes Galette

Brudeparets ostekake

Jordbærsorbet og jordbærsalat

blyg :)

Skrevet

Nok en ting jeg egentlig ikke har ofret en tanke. Regner med at vi ender opp med koldtbord/buffet eller går på restaurant og alle bestiller hver sin rett... Uansett skal det være godt utvalg i vegetarisk mat.

Skrevet

Har ikke helt bestemt om det blir koldtbord eller tre retters enda. Men blir det 3 retters blir det:

Forrett: skalldyrsuppe

Hovedrett: lammelår eller indrefile

Dessert: Iscup med lune bjørnebær og eggelikør

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...