himmeloghav Skrevet 2. juli 2015 #1 Skrevet 2. juli 2015 http://www.dinside.no/933685/derfor-bor-du-koke-de-fryste-baerene
Gjest Sophia:) Skrevet 2. juli 2015 #2 Skrevet 2. juli 2015 Har faktisk aldri gjort det, selv om jeg kanskje burde gjøre det. Har lest det før at det er viktig å koke fryste utenlandske bær. Så det er nok lurt. Jeg bruker som regel norske bær. De gangene jeg bruker fryste er det i små mengder (gjelder også når jeg bruker norske) og kanskje det er derfor jeg ikke har merket noe til mageplager el. sykdom kanskje?
AnonymBruker Skrevet 2. juli 2015 #3 Skrevet 2. juli 2015 Nei, det gjør jeg ikke (selv om jeg helt sikkert burde).. Men konsistensen blir jo som syltetøy når det kokes.... Anonymous poster hash: 8ca2f...b84 1
Jacuzzi Skrevet 2. juli 2015 #4 Skrevet 2. juli 2015 Nei, har aldri gjort det. Bruker mye utenlandske frosne bær. Aldri blitt syk.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå