AnonymBruker Skrevet 2. juli 2015 #1 Skrevet 2. juli 2015 Jeg er student som ønsker å leve mest mulig sunt da flere i familien har hatt tarmkreft (bedre før var prinsippet). Jeg er ekstremt glad i kjøttdeig da det er billig og lett å lage i oppskrifter etc. spm 1: Men jeg lurer på om det er mer usunt en et vanlig kjøttstykke liksom? Er det slik at alle typer kjøttdeig\karbonadedeig som fås kjøpt på butikk er usunt, eller er det noen som man trygt kan spise flere ganger i uka? spm 2: Om man er på en butikk som har ferskvare disk, kan man da be dem om å kverne opp kjøtt til meg som blir lignende som vanlig kjøttdeig etc? Omså hvilken type kjøtt bør man få kvernet? mvh Laila Anonymous poster hash: bb446...f2e
AnonymBruker Skrevet 2. juli 2015 #2 Skrevet 2. juli 2015 Ved risiko for tarmkreft bør du spise minst mulig rødt kjøtt. Se heller etter kjøttdeig av hvitt kjøtt eller vegetarkjøttdeig. Anonymous poster hash: d0915...e92
peppermyntete Skrevet 2. juli 2015 #3 Skrevet 2. juli 2015 Kjøttdeig av kylling er vel sunnere enn av svin og storfe, siden disse begge er rødt kjøtt. Hva de kan gjøre for deg i ferskvaren kommer litt an på butikken tenker jeg.
AnonymBruker Skrevet 2. juli 2015 #4 Skrevet 2. juli 2015 Ser nå at jeg glemte link: https://kreftforeningen.no/forebygging/kosthold/hvorfor-rodt-kjott-oker-risiko-for-kreft/ Anonymous poster hash: d0915...e92
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå