AnonymBruker Skrevet 30. juni 2015 #1 Skrevet 30. juni 2015 Om jeg bare kan putte laksen i ovnen å steke den, hvor lenge? Sånne laksestammer uten skinn og ben.Anonymous poster hash: 589cb...784
tekjerringa Skrevet 30. juni 2015 #2 Skrevet 30. juni 2015 (endret) Du kan putte de rett i ovnen, men jeg ville gjort følgende: Tine ca 30 min på benken, sette ovnen på 100 og siden øke til 200. Ca 45 min med min metode. Legger du den rett i ovnen på 150 tar det vel ca 30 min avhengig av hvor godt stekt du vil ha den. Endret 30. juni 2015 av tekjerringa
Gjest Zeitgeist Skrevet 30. juni 2015 #3 Skrevet 30. juni 2015 Eller du kan steke den i panna på middels sterk varme i 10-12 minutter. Fungerer fint med dypfryst laks
AnonymBruker Skrevet 1. juli 2015 #4 Skrevet 1. juli 2015 Merk at fisken blir tørrere om du tilbereder den fra frossen tilstand, og i tillegg slipper mye vann. Så om du har tid til å tine er det det beste. Anonymous poster hash: a51c9...386 1
infectedsopp Skrevet 1. juli 2015 #5 Skrevet 1. juli 2015 Mener også du kan pakke den i en plastpose med så lite luft så mulig og legge den i en bolle/vask med varmt vann
AnonymBruker Skrevet 1. juli 2015 #6 Skrevet 1. juli 2015 Mener også du kan pakke den i en plastpose med så lite luft så mulig og legge den i en bolle/vask med varmt vann Ikke bruk varmt vann til tining, kaldt vann går faktisk kjappere samt du slipper at matvaren begynner å danne bakterier i det varme vannet! Anonymous poster hash: 8e0f7...951 6
Gjest Margit Spat Skrevet 1. juli 2015 #7 Skrevet 1. juli 2015 Jeg pleier å pakke laksefiletene enkeltvis i aluminiumsfolie og steke dem i stekeovnen. Ofte fra frossen tilstand, eventuelt halvtint. Pakkes de i folie blir de ikke tørre. Pleier å ha en bitteliten oljedråpe på folien for å unngå at det svir seg, men laks er i seg selv ofte så fett at det strengt tatt neppe er nødvendig.
Gjest Zeitgeist Skrevet 1. juli 2015 #8 Skrevet 1. juli 2015 Merk at fisken blir tørrere om du tilbereder den fra frossen tilstand, og i tillegg slipper mye vann. Så om du har tid til å tine er det det beste. Anonymous poster hash: a51c9...386 Ikke nødvendigvis. Med feite fiskeslag kan de fint stekes i frossen tilstand. Magre fiskeslag derimot bør tines, såfremst man ikke gjør det slik som Margit Spat her ovenfor beskriver.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå