Gå til innhold

Mørkt, søtlig brød som tilbehør til hva?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg har en oppskrift på et brød med masse mørk sirup, øl og grovt mel som jeg har så lyst til å prøve i helgen. Men hva passer det å servere dette som tilbehør til? Type middag.

 

Moussaka? Lasagne? Cottage pai? Eller? 



Anonymous poster hash: 23661...4f3
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Passer best med pålegg synes jeg. Roastbiff, laks og eggerøre, fiskefilet med remoulade og sitron. 

AnonymBruker
Skrevet

Det er glimrende med pålegg, ja, men jeg vil ha det som tilbehør til en middag. Skal servere det til gjester på lørdagskvelden, var tanken, og verken jeg eller gjestene er skive-til-middag-personer :P Så kan jeg heller kose meg med restene med godt pålegg som søndagsfrokost :)



Anonymous poster hash: 23661...4f3
AnonymBruker
Skrevet

Sild og ost passer godt til slikt brød. Lag en liten buffet med postei, egg, sild og laks og diverse oster. Kjempestas til lunsj eller et kveldsmåltid



Anonymous poster hash: 8c5f6...e7d
AnonymBruker
Skrevet

Borsjt

Anonymous poster hash: b14a2...b4f

Skrevet

Kanskje det passer til bacalao.

AnonymBruker
Skrevet

En salat med smakfulle blader, røkelaks etc..?

Anonymous poster hash: 130be...459

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...