AnonymBruker Skrevet 26. juni 2015 #1 Skrevet 26. juni 2015 Jeg har en oppskrift på et brød med masse mørk sirup, øl og grovt mel som jeg har så lyst til å prøve i helgen. Men hva passer det å servere dette som tilbehør til? Type middag. Moussaka? Lasagne? Cottage pai? Eller? Anonymous poster hash: 23661...4f3
Mariehønen Skrevet 26. juni 2015 #2 Skrevet 26. juni 2015 Passer best med pålegg synes jeg. Roastbiff, laks og eggerøre, fiskefilet med remoulade og sitron.
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2015 #3 Skrevet 26. juni 2015 Det er glimrende med pålegg, ja, men jeg vil ha det som tilbehør til en middag. Skal servere det til gjester på lørdagskvelden, var tanken, og verken jeg eller gjestene er skive-til-middag-personer Så kan jeg heller kose meg med restene med godt pålegg som søndagsfrokost Anonymous poster hash: 23661...4f3
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2015 #4 Skrevet 26. juni 2015 Sild og ost passer godt til slikt brød. Lag en liten buffet med postei, egg, sild og laks og diverse oster. Kjempestas til lunsj eller et kveldsmåltid Anonymous poster hash: 8c5f6...e7d
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2015 #7 Skrevet 26. juni 2015 En salat med smakfulle blader, røkelaks etc..?Anonymous poster hash: 130be...459
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2015 #8 Skrevet 26. juni 2015 En salat med smakfulle blader, røkelaks etc..?Anonymous poster hash: 130be...459 Enig i dette. Noe sånt, feks: http://www.bbcgoodfood.com/recipes/1827638/smoked-salmon-with-horseradish-crme-frache-and-bee Gjerne med rødbeter du ovnsbaker selv om du finner nye fine. Anonymous poster hash: 1bd34...c0c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå