AnonymBruker Skrevet 25. juni 2015 #1 Skrevet 25. juni 2015 Noen potetkjennere her? Anonymous poster hash: 4173a...63f
AnonymBruker Skrevet 25. juni 2015 #2 Skrevet 25. juni 2015 ETT googlesøk, og du finner svaret. Anonymous poster hash: 657a0...137 1
AnonymBruker Skrevet 25. juni 2015 #3 Skrevet 25. juni 2015 Melne poteter. Anonymous poster hash: e0ec8...61e 1
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2015 #5 Skrevet 26. juni 2015 ETT googlesøk, og du finner svaret. Anonymous poster hash: 657a0...137 Hva skal man med Google når man har KG? Anonymous poster hash: 0068f...6a5 1
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2015 #7 Skrevet 26. juni 2015 Samma det vel, potet er potet! Nei, det er selvsagt ikke det samme. Kokefaste poteter kan gi seig og ekkel mos, så melne poteter, som f.eks. mandel som nevnes over her, er det beste. Anonymous poster hash: c60e9...223 2
Gjest crazycatlady Skrevet 26. juni 2015 #8 Skrevet 26. juni 2015 Nei, det er selvsagt ikke det samme. Kokefaste poteter kan gi seig og ekkel mos, så melne poteter, som f.eks. mandel som nevnes over her, er det beste.Anonymous poster hash: c60e9...223 Det var en spøk da, skjønte du ikke det?
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2015 #9 Skrevet 26. juni 2015 Nei, det er selvsagt ikke det samme. Kokefaste poteter kan gi seig og ekkel mos, så melne poteter, som f.eks. mandel som nevnes over her, er det beste.Anonymous poster hash: c60e9...223 Jeg har brukt all slags poteter til potetmos. Aldri opplevd å få seig og ekkel potetmos. Anonymous poster hash: 34451...380 1
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2015 #11 Skrevet 26. juni 2015 Kerr spink, eller hva de heter. Nypoteter er ubrukelige. Anonymous poster hash: 7a7f3...c53
Gjest Zeitgeist Skrevet 26. juni 2015 #12 Skrevet 26. juni 2015 Som nevnt ovenfor - melne poteter er best hvis du vil ha en myk mos, samt at de tar til seg mer væske/saus. Seig og limaktig konsistens får man ofte hvis man bruker en stavmikser, så det anbefales ikke. Når jeg lager potetmos, skreller jeg potetene og kutter de i terninger. Da koker de raskere. Slår av vannet, har i en del smør, moser de med en potetmoser, har i en god skvett fløte, salt, pepper, og revet muskat og rører rundt. Ikke akkurat slankekost, men skal det være, så skal det være. (Jeg har ingen eksakte mengdebeskrivelser, her går det på slump og erfaring)
Atea Skrevet 26. juni 2015 #13 Skrevet 26. juni 2015 Bruk meierismør. En skvett fløte hvis det er hardkokte,. beate f.eks. 1
Pinkee Skrevet 26. juni 2015 #14 Skrevet 26. juni 2015 Mandelpotet, meierismør og fløte, da snakker man potetmos 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå