Hege899 Skrevet 21. juni 2015 #1 Skrevet 21. juni 2015 Hadde bakt potet på fredagskveld og de har stått i romtemp i folie ferdig bakt frem til idag. Er det ok å spise disse idag?
peanut_juice Skrevet 21. juni 2015 #3 Skrevet 21. juni 2015 Ville ikke gjort det, nei. Når den har ligget ute i lyset og varmen så produserer den mer solanin, som er gift Hadde den ligget mørkt og kjølig i kjøleskapet hadde det vært greit å spise den.
AnonymBruker Skrevet 21. juni 2015 #4 Skrevet 21. juni 2015 Ville ikke gjort det, nei. Når den har ligget ute i lyset og varmen så produserer den mer solanin, som er gift Hadde den ligget mørkt og kjølig i kjøleskapet hadde det vært greit å spise den. Trodde ikke bakte/kokte poteter produserte solanin? Dette er vel en prosess som foregår i de rå (levende) knollene? Anonymous poster hash: b7d97...cf9
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå