Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hadde bakt potet på fredagskveld og de har stått i romtemp i folie ferdig bakt frem til idag. Er det ok å spise disse idag?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ingen?

Skrevet

Ville ikke gjort det, nei. Når den har ligget ute i lyset og varmen så produserer den mer solanin, som er gift :)
Hadde den ligget mørkt og kjølig i kjøleskapet hadde det vært greit å spise den.

AnonymBruker
Skrevet

Ville ikke gjort det, nei. Når den har ligget ute i lyset og varmen så produserer den mer solanin, som er gift :)

Hadde den ligget mørkt og kjølig i kjøleskapet hadde det vært greit å spise den.

 

Trodde ikke bakte/kokte poteter produserte solanin? Dette er vel en prosess som foregår i de rå (levende) knollene?

Anonymous poster hash: b7d97...cf9

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...