lulle Skrevet 20. juni 2015 #1 Del Skrevet 20. juni 2015 Jeg har kjøpt tørket kikkerter og gule linser. Hvordan behandle dem før jeg har det i salaten ? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. juni 2015 #2 Del Skrevet 20. juni 2015 Kikerter må ligge i bløt, helst over natten. De sveller veldig når de legges i bløt, så beregn minst 3 ganger så mye vann som kikerter. La dem ligge i vann over natten, skyll dem gjerne og bytt vann om morgenen og la dem ligge enda lengre i bløt. Skyll av dem før du har dem i en panne med godt med vann, og la dem koke halvannen time, ca. Kjenn på dem etter en times tid, det kan hende de er ferdige før. Skyll dem godt også etter koking. Gule linser trenger du ikke legge i bløt. De kan du bare skylle godt før du har dem i en kjele vann og koker dem ca 20 minutter eller lenger til de er møre. All skyllingen er fordi bønner og linser er dekket av et stoff som kan gi matforgiftning. Man får også lett luft i magen av belgfrukter, og det å skylle mye og bytte vann under veis hjelper mot dette. Anonymous poster hash: 540ff...e24 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. juni 2015 #3 Del Skrevet 20. juni 2015 Kikkerter kan bli noe vanskelig å tygge Anonymous poster hash: 2cbdd...b63 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå