AnonymBruker Skrevet 20. juni 2015 #1 Skrevet 20. juni 2015 Kan det som blir igjen av dagens pavlova legges i kjøleskapet og spises i morgen, eller er det slik at kaker med pisket krem ikke klarer seg natten over? Anonymous poster hash: 2a778...7a8
AnonymBruker Skrevet 20. juni 2015 #2 Skrevet 20. juni 2015 Selv om kaken er desidert best få timer etter montering, spiser jeg mer enn gjerne pavlova dagen etter også. Da har marengsbunnen blitt bløt, og konsistensen er ikke like god, men det har ingenting å si for smaken. Anonymous poster hash: 66f88...71c
Chiquita Skrevet 20. juni 2015 #3 Skrevet 20. juni 2015 Den KAN spises, er ikke noe i veien for det. Men bunnen blir ikke lenger så god og sprø som den skal være... Så kaka blir derfor ødelagt - kremen 'overlever' bedre...
Amarone Skrevet 20. juni 2015 #4 Skrevet 20. juni 2015 Jeg spiser ikke daggammel krem. Og myk marengs er heller ikke noe særlig (marengs bør ikke i kjøleskap). Så jeg ville heller stappet meg på pavlova i dag. ;-)
Lizliz Skrevet 20. juni 2015 #5 Skrevet 20. juni 2015 Kommer litt an på hvor god du er på å lage bunnen i pavlovaen. Jeg har spist pavlova fra kjøleskapet tre dager etter den ble laget uten at den ble seig. God og fortsatt sprø marengs får du til en skikkelig luftig pavlova så vil jeg si det går helt fint. Kremen går også helt fint i kjøleskapet til dagen etter.
Cathj Skrevet 20. juni 2015 #6 Skrevet 20. juni 2015 (endret) Pisket krem har en holdbarhet på 3 dager i kjøleskap, såfremt det ikke er hundedagene (23. juli-23. august), da vil du måtte korte ned denne holdbarhetstiden betraktelig. Endret 20. juni 2015 av Cathj
Hedda-78 Skrevet 21. juni 2015 #7 Skrevet 21. juni 2015 Går an å spise den dagen etter, men det er ikke noe å sette frem for gjester, akkurat. 2
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2017 #8 Skrevet 16. mai 2017 På 20.6.2015 den 12.47, Lizliz skrev: Kommer litt an på hvor god du er på å lage bunnen i pavlovaen. Jeg har spist pavlova fra kjøleskapet tre dager etter den ble laget uten at den ble seig. God og fortsatt sprø marengs får du til en skikkelig luftig pavlova så vil jeg si det går helt fint. Kremen går også helt fint i kjøleskapet til dagen etter. pavlova SKAL være seig inni. Er bunnen helt sprø er det ikke pavlova. Anonymkode: ab720...b61 9
AnonymBruker Skrevet 18. mai 2017 #9 Skrevet 18. mai 2017 På 16.05.2017 den 22.26, AnonymBruker skrev: pavlova SKAL være seig inni. Er bunnen helt sprø er det ikke pavlova. Anonymkode: ab720...b61 Fullstendig poengløst å fortelle folk det. Nordmenn liker å kalle marengs med krem for pavlova, så la de styre på. Anonymkode: a2649...266
AnonymBruker Skrevet 18. mai 2017 #10 Skrevet 18. mai 2017 Ser dette er en gammel tråd, men mitt tips når man skal lage kremkaker er å bruke laktosefri kremfløte. Laktosefri fløte holder seg mye lengre og er minst like god som vanlig fløte. Anonymkode: 1810a...ffd
AnonymBruker Skrevet 18. mai 2017 #11 Skrevet 18. mai 2017 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Ser dette er en gammel tråd, men mitt tips når man skal lage kremkaker er å bruke laktosefri kremfløte. Laktosefri fløte holder seg mye lengre og er minst like god som vanlig fløte. Anonymkode: 1810a...ffd Uåpnet har laktosefri fløte lengre holdbarhet enn vanlig fløte, ja. Men når kartongen først er åpnet (og brukt i mat) har den ikke noe lengre holdbarhet enn vanlig fløte. (Derfor står det jo også på pakningen at den er holdbar ca en uke etter åpning. Den påstemplede datoen gjelder for uåpnet forpakning). Anonymkode: 0f48d...8e5 1
AnonymBruker Skrevet 18. mai 2017 #12 Skrevet 18. mai 2017 Hun har sikkert spist opp/kastet pavlovaen nå vil jeg tro... Anonymkode: e7aa3...a81 1
AnonymBruker Skrevet 18. mai 2017 #13 Skrevet 18. mai 2017 På 2015-06-20 den 10.17, AnonymBruker skrev: Kan det som blir igjen av dagens pavlova legges i kjøleskapet og spises i morgen, eller er det slik at kaker med pisket krem ikke klarer seg natten over? Anonymous poster hash: 2a778...7a8 Hvis den dør i løpe av natta kan du lage en ny. Men masse bær og frukt og grønnsaker. Mmmm, Paflova Anonymkode: 0bd1b...402
AnonymBruker Skrevet 18. mai 2017 #14 Skrevet 18. mai 2017 På 16.5.2017 den 22.26, AnonymBruker skrev: pavlova SKAL være seig inni. Er bunnen helt sprø er det ikke pavlova. Anonymkode: ab720...b61 Merkelig at du søker opp gamle tråder bare for å spre dette utover hele KG. Anonymkode: 30c45...cf0
AnonymBruker Skrevet 17. mai 2020 #15 Skrevet 17. mai 2020 På 18.5.2017 den 19.17, AnonymBruker skrev: Hun har sikkert spist opp/kastet pavlovaen nå vil jeg tro... Anonymkode: e7aa3...a81 Hehe Anonymkode: d726f...d25
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå