Gå til innhold

Holdbarhet pavlova MED krem


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Kan det som blir igjen av dagens pavlova legges i kjøleskapet og spises i morgen, eller er det slik at kaker med pisket krem ikke klarer seg natten over?



Anonymous poster hash: 2a778...7a8
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Selv om kaken er desidert best få timer etter montering, spiser jeg mer enn gjerne pavlova dagen etter også.  Da har marengsbunnen blitt bløt, og konsistensen er ikke like god, men det har ingenting å si for smaken. :)



Anonymous poster hash: 66f88...71c
Skrevet

Den KAN spises, er ikke noe i veien for det.

Men bunnen blir ikke lenger så god og sprø som den skal være... Så kaka blir derfor ødelagt - kremen 'overlever' bedre...

Skrevet

Jeg spiser ikke daggammel krem. Og myk marengs er heller ikke noe særlig (marengs bør ikke i kjøleskap). Så jeg ville heller stappet meg på pavlova i dag. ;-)

Skrevet

Kommer litt an på hvor god du er på å lage bunnen i pavlovaen. Jeg har spist pavlova fra kjøleskapet tre dager etter den ble laget uten at den ble seig. God og fortsatt sprø marengs :) får du til en skikkelig luftig pavlova så vil jeg si det går helt fint. Kremen går også helt fint i kjøleskapet til dagen etter.

Skrevet (endret)

Pisket krem har en holdbarhet på 3 dager i kjøleskap, såfremt det ikke er hundedagene (23. juli-23. august), da vil du måtte korte ned denne holdbarhetstiden betraktelig.

Endret av Cathj
Skrevet

Går an å spise den dagen etter, men det er ikke noe å sette frem for gjester, akkurat.

  • Liker 2
  • 1 år senere...
AnonymBruker
Skrevet
På 20.6.2015 den 12.47, Lizliz skrev:

Kommer litt an på hvor god du er på å lage bunnen i pavlovaen. Jeg har spist pavlova fra kjøleskapet tre dager etter den ble laget uten at den ble seig. God og fortsatt sprø marengs :) får du til en skikkelig luftig pavlova så vil jeg si det går helt fint. Kremen går også helt fint i kjøleskapet til dagen etter.

pavlova SKAL være seig inni. Er bunnen helt sprø er det ikke pavlova.

Anonymkode: ab720...b61

  • Liker 9
AnonymBruker
Skrevet
På ‎16‎.‎05‎.‎2017 den 22.26, AnonymBruker skrev:

pavlova SKAL være seig inni. Er bunnen helt sprø er det ikke pavlova.

Anonymkode: ab720...b61

Fullstendig poengløst å fortelle folk det. :ler: 

Nordmenn liker å kalle marengs med krem for pavlova, så la de styre på.

Anonymkode: a2649...266

AnonymBruker
Skrevet

Ser dette er en gammel tråd, men mitt tips når man skal lage kremkaker er å bruke laktosefri kremfløte. Laktosefri fløte holder seg mye lengre og er minst like god som vanlig fløte.

Anonymkode: 1810a...ffd

AnonymBruker
Skrevet
3 timer siden, AnonymBruker skrev:

Ser dette er en gammel tråd, men mitt tips når man skal lage kremkaker er å bruke laktosefri kremfløte. Laktosefri fløte holder seg mye lengre og er minst like god som vanlig fløte.

Anonymkode: 1810a...ffd

Uåpnet har laktosefri fløte lengre holdbarhet enn vanlig fløte, ja. Men når kartongen først er åpnet (og brukt i mat) har den ikke noe lengre holdbarhet enn vanlig fløte. (Derfor står det jo også på pakningen at den er holdbar ca en uke etter åpning. Den påstemplede datoen gjelder for uåpnet forpakning).

Anonymkode: 0f48d...8e5

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Hun har sikkert spist opp/kastet pavlovaen nå vil jeg tro... 

Anonymkode: e7aa3...a81

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
På 2015-06-20 den 10.17, AnonymBruker skrev:

Kan det som blir igjen av dagens pavlova legges i kjøleskapet og spises i morgen, eller er det slik at kaker med pisket krem ikke klarer seg natten over?

 


Anonymous poster hash: 2a778...7a8

Hvis den dør i løpe av natta kan du lage en ny. Men masse bær og frukt og grønnsaker. Mmmm, Paflova

Anonymkode: 0bd1b...402

AnonymBruker
Skrevet
På 16.5.2017 den 22.26, AnonymBruker skrev:

pavlova SKAL være seig inni. Er bunnen helt sprø er det ikke pavlova.

Anonymkode: ab720...b61

Merkelig at du søker opp gamle tråder bare for å spre dette utover hele KG. 

Anonymkode: 30c45...cf0

  • 2 år senere...
AnonymBruker
Skrevet
På 18.5.2017 den 19.17, AnonymBruker skrev:

Hun har sikkert spist opp/kastet pavlovaen nå vil jeg tro... 

Anonymkode: e7aa3...a81

Hehe

Anonymkode: d726f...d25

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...