Gå til innhold

Er det vanlig med én gang servering av hovedrett?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Skal bestille catering til bryllupet vårt neste år, og sitter og ser gjennom priser og informasjon hos noen cateringfirmaer. Ser at de fleste opererer med priser for tre retter med én gang servering av hovedrett. Har jo vært i mange bryllup, men siden jeg spiser vegetarisk får jeg uansett bare servering én gang. Hva er vanlig? Servering av hovedrett én gang eller to? Hva har dere betalt for tre retter?



Anonymous poster hash: 4084f...ba3
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Er det ikke mest vanlig med to, da?

Gjest Margit Spat
Skrevet

Jeg tror det er vanligst at hovedretten går to ganger. Det har i alle fall vært slik i alle bryllup (+ andre store selskaper som konfirmasjoner, jubileer osv.) som jeg har vært i. 

Gjest Daenerys
Skrevet

Jeg har ikke opplevd to serveringer av hovedrett. Men det forutsetter da forrett og dessert i tillegg syns jeg, hvis ikke blir man ikke mett.

Skrevet

Vi hadde heller ikke to serveringer av hovedretten, men vi hadde 4-retters meny.

 

Mvh Yvonne :heiajente:

AnonymBruker
Skrevet

Har bare vært borti to ganger ved én anledning, og da var de fleste såpass mette at de ikke orket noe særlig andre gang. Syns alltid at en gang er nok☺️

Anonymous poster hash: 2e7fb...05f

  • Liker 1
Skrevet

Jeg hadde blitt meget skuffet over kun én servering, blir aldri mett av det som regel.

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Jeg har vært i bryllup med bare en servering for noen år siden.Jeg likte ikke retten uansett,så for meg passet det fint :) Det var et brudepar med ganske dårlig råd,men de hadde valgt et svindyrt lokale,så jeg gikk ut i fra de ville spare penger på å bare servere en gang.



Anonymous poster hash: 19277...441
Skrevet

Vi hadde to serveringer av hovedretten :)

Gjest Solstråla88
Skrevet

Kommer ann på hva slags servering de bruker. Kommer maten ferdig på tallerken er det en servering, får man forsyne seg selv på fat er det som oftest to. Ifølge læreboka skal det være to gangers ved fat servering

  • Liker 2
Skrevet

I de bryllupene jeg har vært i har det vært 2 ganger servering av hovedrett når de har hatt 3 retter, de som har hatt 4 retter har hatt 1 eller 2 serveringer av hovedrett.

Skrevet

Vi hadde bare en gang for det var det de tilbydde der vi hadde middagen. Vi presiserte da at de måtte ha rikelige porsjoner for at folk skulle bli mette. Vi hadde forresten treretters og selv de mest storspiste gjestene ble mette.

Skrevet

Søstra mi hadde 3 retters, med berre ei servering. Det var nok for min del i alle fall :) Men spørs kva rettar dei får, og mengde i kvar servering :)

Gjest Gjest_Idja
Skrevet

Vi hadde to, med servering fra fat. Mange forsynte seg begge gangene (vi også).

AnonymBruker
Skrevet

Får man maten servert på tallerken, har jeg bare opplevd 1 servering. Altså bare fått en forrett, en hovedrett og en dessert. Og det bør nok holde i massevis synes jeg i hvertfall. Det eneste man gjør er jo ikke å spise i bryllup. Men så har jeg aldri vært i norske bryllup før da, så vet ikke 



Anonymous poster hash: ebe5c...26c

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...