AnonymBruker Skrevet 16. juni 2015 #1 Skrevet 16. juni 2015 http://www.godt.no/#!/artikkel/23471703/siste-paa-hybridbakstfronten-poelse-fylt-med-syltetoey wow..nå ble jeg nesten litt kvalm.. ha tenker dere?? Anonymous poster hash: e7eca...c16 1
Wildstar Skrevet 16. juni 2015 #2 Skrevet 16. juni 2015 jeg tenker det er noen ting her i verden man ikke trenger å prøve. Pølse med syltetøy er en av de. 1
jordbarn Skrevet 16. juni 2015 #3 Skrevet 16. juni 2015 Å fy... Ikke noe jeg ville servert hvertfall :-p
Gjest Ennasus Skrevet 16. juni 2015 #4 Skrevet 16. juni 2015 Vel, jeg kjenner flere som liker brødskive med skinke og syltetøy, så dette er vel noe for dem
NullHull Skrevet 17. juni 2015 #5 Skrevet 17. juni 2015 Vel, kombinasjonen kjøtt+syltetøy / søtt+salt, er vel ikke så overraskende i seg selv. Her i Norge bruker vi jo tyttebær til diverse kjøttmat, engelskmennene bruker vel gjerne mint jelly til lam, osv. Men nei, er nok enig at disse syltetøypølsene ikke ser så voldsomt fristende ut, akkurat 2
AnonymBruker Skrevet 17. juni 2015 #6 Skrevet 17. juni 2015 Synes det høres godt ut, jeg, men så er jeg også en slik som liker godt frukt og bær til maten. Det er jo ikke noe særlig rarere enn tyttebærsyltetøy til reinsdyrsteik/kjøttkaker/fiskekaker, eller bærsauser til kjøtt. Både solbær, blåbær og tyttebær er hyppig brukt i sauser til kjøttretter, ikke bare her til lands, men i andre land også. Blodpudding med eplemos er en klassiker, og ananas til skinke/pepperonipizza er fullstendig stuerent. Anonymous poster hash: 98095...725 1
Britt Banditt Skrevet 17. juni 2015 #7 Skrevet 17. juni 2015 (endret) Vel, jeg kjenner flere som liker brødskive med skinke og syltetøy, så dette er vel noe for dem Salami og jordbærsyltetøy er jo en "vanlig" kombinasjon Endret 17. juni 2015 av Britt Banditt
AnonymBruker Skrevet 17. juni 2015 #8 Skrevet 17. juni 2015 Synes det høres godt ut, jeg, men så er jeg også en slik som liker godt frukt og bær til maten. Det er jo ikke noe særlig rarere enn tyttebærsyltetøy til reinsdyrsteik/kjøttkaker/fiskekaker, eller bærsauser til kjøtt. Både solbær, blåbær og tyttebær er hyppig brukt i sauser til kjøttretter, ikke bare her til lands, men i andre land også. Blodpudding med eplemos er en klassiker, og ananas til skinke/pepperonipizza er fullstendig stuerent. Anonymous poster hash: 98095...725 Derom strides de lerde ... Anonymous poster hash: 10779...025 3
julie90 Skrevet 17. juni 2015 #9 Skrevet 17. juni 2015 Hørte det på radioen i dag Synes det høres forferdelig ekkelt ut.
Gjest Fuldkornshvede Skrevet 17. juni 2015 #10 Skrevet 17. juni 2015 Først tenkte jeg ÆSJ, men så tenkte jeg hmm... Diverse syltetøy er jo godt til kjøtt, for eksempel tyttebærsyltetøy og sånt, så det kan jo hende dette her ikke er helt ille. Ville vært villig til å smake!
AnonymBruker Skrevet 18. juni 2015 #11 Skrevet 18. juni 2015 Tror nok dette har mye med vane å gjøre. Det er ikke milevis fra kjøttkaker og tyttebærsyltetøy dette, eller tranebærgelé til kalkun, chutney til indiske kjøttretter, eller sviske/epler/akevittgelé/etc til juleribba. Og så videre. Prøver gjerne, jeg. Nå regner (elle håper!?) jeg og at dette er litt bedre gjennomført enn daff wienerpølse med First Price-syltetøy Anonymous poster hash: a3712...1c0
Desertflower Skrevet 18. juni 2015 #12 Skrevet 18. juni 2015 (endret) ha tenker dere?? Anonymous poster hash: e7eca...c16 Bare nugatti med ketchup som er bedre! Endret 18. juni 2015 av Desertflower
Hustruen Skrevet 20. juni 2015 #13 Skrevet 20. juni 2015 Pølse med syltetøy....javel..... Høres ut som noe Kristopher Schau kunne ha funnet på å spise da XLTV gikk sin seiers gang.
AnonymBruker Skrevet 20. juni 2015 #14 Skrevet 20. juni 2015 Pølse med syltetøy....javel..... Høres ut som noe Kristopher Schau kunne ha funnet på å spise da XLTV gikk sin seiers gang. Synes du det er like rart med tyttebærsyltetøy til kjøttkaker?Anonymous poster hash: a3712...1c0
Tvist Skrevet 22. juni 2015 #15 Skrevet 22. juni 2015 Synes du det er like rart med tyttebærsyltetøy til kjøttkaker?Anonymous poster hash: a3712...1c0 De bruker bringebærsyltetøy, det er jo mye søtere enn tyttebær. Jeg liker uansett ikke at syltetøyet blir varmt
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå