AnonymBruker Skrevet 13. juni 2015 #1 Skrevet 13. juni 2015 Hei godtfolk:) Jeg vil prøve meg på litt baking av flotte kaker. Men det er fort gjort å bruke masse penger på unødvendige ting. Derfor lurer jeg på hvilke råd dere vil gi meg som er nybegynner. Hva MÅ jeg ha, og hva burde jeg ikke kjøpe? På forhånd tusen takk:)Anonymous poster hash: 17f0c...82d
ops2 Skrevet 13. juni 2015 #2 Skrevet 13. juni 2015 Kakesprøyte. Jeg har denne og tenkte å anbefale den, men det ser ut som om den ikke kan skaffes? Kansje i andre butikker. http://www.jernia.no/produkt/-/vis-produkt/FogH-Kakesprøytesett-Stål Jeg har også prøvd poser som er setter "tupper" på. Denne er de beste av de jeg har prøvd.... http://www.jernia.no/produkt/-/vis-produkt/FogH-Invite-sprøytepose-3tuter/00228043Jeg synes posene er noe kliss og vanskelige å vaske. Det er både vanskelig å fylle de, kanten må rulles ned under fylling og det kan komme ut noe bak når du klemmer. 1
ops2 Skrevet 13. juni 2015 #3 Skrevet 13. juni 2015 (endret) Jeg bruker denne ståltråd kakedeleren hver gang jeg lager sukkerbrød. http://www.nyttig.no/6409-b-kakedeler.html?kamp=435 Den fungerer ikke så bra på tunge bunner som sjokoladekaker. Jeg "sager" fram og tilbake, og lager et snitt inn 1/4 på motsatt side først. Da detter det ikke ut en bit når jeg har delt ferdig. Denne "må" du ikke ha, men jeg elsker den. Uansett hva du deler kakebunner med, så er det lettest når de er helt kalde. La de gjerne få 15 min - 30 min i fryseren først. Endret 13. juni 2015 av ops2 1
ops2 Skrevet 13. juni 2015 #4 Skrevet 13. juni 2015 (endret) Å få en perfekt topp på kaker med marsipanlokk var vanskelig til jeg fant disse tipsene. http://hanneskaker.blogspot.no/2011/11/legge-lokk-pa-sukkerbrd.html Jeg har ikke kjøpt redskapene hennes. Jeg legger en bit matpapir oppå kaken og glatter over med baksiden av en kniv eller en deigskrape. Skjærer kanten med pizzahjul. Dette har du sikkert fra før. Matpapiret bruker jeg for å ikke få merker siden jeg ikke har en flat fondantsmoother. Fungerer bra. Å bare bruke håndflaten på toppen gir ikke en helt flat topp. Endret 13. juni 2015 av ops2 1
ops2 Skrevet 13. juni 2015 #5 Skrevet 13. juni 2015 Pastafarger må du ha. Konditorfarger, flytende fra matbutikken, er bare griseri. Spesielt når du skal farge marsipan. http://www.hanneskaker.com/farge-marsipan-eller-andre-masser/?print=1 Anbefaler bloggen Hannes kaker for tips. 1
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2015 #6 Skrevet 13. juni 2015 Tusen takk for gode råd. Jeg tar gjerne i mot flere Anonymous poster hash: 17f0c...82d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå