Teardrop Skrevet 11. juni 2015 #1 Skrevet 11. juni 2015 Biff med brun saus og poteter er en favoritt hos oss. Pleier å ha kokte grønnsaker eller grønnsaksmos til. Noen andre spennende gode varianter til tiøbehør istedenfor grønnsaker? Ikke pomfri.
pusekatta Skrevet 11. juni 2015 #2 Skrevet 11. juni 2015 Ååh, soppstuing er supergodt! Og asparges med smør og salt på.
leonie Skrevet 11. juni 2015 #3 Skrevet 11. juni 2015 Ta noen amandinepoteter, rødløk i båter, gulrøtter skjært i 3-4 biter i en ildfast form, strø over litt salt, provencekrydder og olivenolje. Vend krydderet og oljen godt inn i grønnsakene. Stek i ovnen på 200 grader i ca. 30-40 minutter. Hiv oppå noen cherrytomater de siste 5-10 minuttene. Rødvinsaus ved siden av. Nam! 3
AnonymBruker Skrevet 11. juni 2015 #4 Skrevet 11. juni 2015 Jeg synes det er utrolig godt med fløtegratinerte poteter og/eller brokkoli! Pleier å lage det med potetbåter og fløtegratinert brokkoli Anonymous poster hash: 2fd46...d08
Storekommode Skrevet 11. juni 2015 #5 Skrevet 11. juni 2015 Bakt potet (og bernais-saus i stedet for brun saus)
Gjest Ennasus Skrevet 11. juni 2015 #6 Skrevet 11. juni 2015 Pleier å variere grønnsaker og potetene ettersom hva som frister mest. De mest brukte er: -Tomatsalat (finhakket tomat/cherrytomat, sukkerert, reddik, rødløk, kinakål, basilikum, limesaft og litt salt) -Vannmelonsalat med sorte oliven (melon, sukkerert, sort oliven, crisp-salat, cherrytomat) -Ovnsbakte grønnsaker (rødløk/sjarlottløk, gulrøtter, purre, blomkål, paprika og potet) -Stekt asparges surret i spekeskinke -Smørdampet rosenkål og blomkål med bakte sjarlottløk -Fløtegratinerte poteter -Potet og løkform toppet med ost -Potetbåter med salt og pepper og hvitløk/sitron. -Potet og squashgrateng med purre og rødløk. -Kremet sellerirot- og potetstappe (med fløte og smør)
peppermyntete Skrevet 13. juni 2015 #7 Skrevet 13. juni 2015 Stekt sopp krydret med hvitløk og ovnsbakte potetbåter og gulrøtter er favoritter her! Prøv også ut gorgonzolasaus hvis dere liker osten. Smaker himmelsk til biff!!
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2015 #8 Skrevet 13. juni 2015 Biff med brun saus og poteter er en favoritt hos oss. Pleier å ha kokte grønnsaker eller grønnsaksmos til. Noen andre spennende gode varianter til tiøbehør istedenfor grønnsaker? Ikke pomfri. Biff med brun saus og kokte grønnsaker til høres ut som en stoooor nedtur for meg. Anonymous poster hash: db2fd...a6b 2
AnonymBruker Skrevet 14. juni 2015 #9 Skrevet 14. juni 2015 Biff med brun saus og kokte grønnsaker til høres ut som en stoooor nedtur for meg.Anonymous poster hash: db2fd...a6b En skikkelig godt gjennomstekt biff tenker jeg. Anonymous poster hash: c1c1d...234
Gjest Badebuksa Skrevet 15. juni 2015 #10 Skrevet 15. juni 2015 Biff med bakt potet/hasselbackpoteter er godt. Smørstekt sjampingjong er godt. Maiskolbe med salt og smør er godt til! En god salat... Potetsalat!
Luckiness Skrevet 15. juni 2015 #11 Skrevet 15. juni 2015 Jeg er glad i sopp til. Ellers veksler jeg på bakt potet, vanlig kokte poteter, potetbåter, ris eller fløtegratinerte poteter til. Bruker ofte brokkoli som grønnsak eller fryste grønnsaksblandinger. Grillet mais er også godt, eller grillet/stekt i ovn. Bytter også på å bruke fløtesaus, brun saus, bernaise eller rødvinssaus. Noen ganger bruker jeg urtesmør/kryddersmør isteden.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå