AnonymBruker Skrevet 11. juni 2015 #1 Skrevet 11. juni 2015 Jeg drikker Cultura hver morgen for melkesyrebakterienens skyld. Men i går kveld klarte jeg å glemme å sette den inn i kjøleskapet igjen! Hadde dere drukket den da? Det er jo vanskelig å vite om den er dårlig, siden den allerede smaker surt Anonymous poster hash: 6e8a2...3e0
AnonymBruker Skrevet 11. juni 2015 #2 Skrevet 11. juni 2015 Den kan du trygt drikke. Smaker selvsagt best kald, men de tåler en del varme. Anonymous poster hash: fd4dc...063
AnonymBruker Skrevet 11. juni 2015 #3 Skrevet 11. juni 2015 Den kan du trygt drikke. Smaker selvsagt best kald, men de tåler en del varme. Anonymous poster hash: fd4dc...063 Kjempefint! Tusen takk for raskt svar! :D Anonymous poster hash: 6e8a2...3e0
Sølvrosen Skrevet 11. juni 2015 #4 Skrevet 11. juni 2015 I gamle dager var det vanlig å lage surmelk fordi ferskmelk har så dårlig holdbarhet uten kjøleskap, så dette bør gå helt fint. Melkesyrebakteriene lager melkesyre som gjør at de fleste andre bakterier ikke trives, og dermed blir det mye færre "slemme" bakterier som kan skade oss. Det var derfor du kjøpte surmelk i utgangspunktet, ikke sant? Melka er kanskje blitt litt ekstra sur, siden melkesyrebakterier trives bedre i romtemperatur, men ellers er den sikkert fin. Om den har blitt dårlig merker du det, det lukter ikke godt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå