Gå til innhold

Kake som står seg over natta


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei,

"Skylder" jobben en kake som takk, men den må bakes kvelden før og tåle en time i bil. Jeg ble litt usikker så er det noen som har et godt tips?

Ikke eple eller ferskenkake da vi akkurat hadde det :)

På forhånd takk!

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Sjokoladekake eller gulrotkake blant annet burde vel gå greit :)

  • Liker 1
Skrevet

Mmmmm ja gulrotkake er jo så godt :) men, hvordan anbefaler dere lagring over natt? Kjølig men ikke i kjøleskap?

Skrevet

Brownies med ostekrem, gulrotkake, sitronkake, toscakake og snickerskake er kaker som tåler å stå en natt og tåler en biltur.

Skrevet

Mmmmm ja gulrotkake er jo så godt :) men, hvordan anbefaler dere lagring over natt? Kjølig men ikke i kjøleskap?

Jeg ville satt den i kjøleskapet, men er ingen erfaren kokk altså :P

Skrevet

Kjøleskap er det beste.

Skrevet

Takk takk :D godt med inspirasjon!

Skrevet

Fins det kaker som ikke tåler en natt i kjøleskap og en times biltur?

Skrevet

Fins det kaker som ikke tåler en natt i kjøleskap og en times biltur?

Kommer vel an på utetemperaturen, men kanskje ikke noe stort problem nå :P

AnonymBruker
Skrevet

Gulrotkake blir enda bedre over natten synes jeg.



Anonymous poster hash: 82d7c...1c0
AnonymBruker
Skrevet

Mmmmm ja gulrotkake er jo så godt :) men, hvordan anbefaler dere lagring over natt? Kjølig men ikke i kjøleskap?

Sett den i kjøleskapet :) Den blir også mye bedre etter den har stått i kjøleskapet i 1 dag. 

Anonymous poster hash: bcd22...a31

Gjest Ennasus
Skrevet

Lag karamellkake, den er så ekstremt god og enkel. Får alltid masse skryt når jeg lager den :)

 

30x40langpanne:

3 egg

6 dl sukker

200 g smør
3 dl melk

6 ss karamellsaus (f.eks. Freia karamelltopping)
8 dl hvetemel
3 ts bakepulver
3 ts vaniljesukker

 

Glasur:
75g romtemperert smør
3 ss melk
3 ts karamellsaus (f.eks. Freia karamelltopping)
3 ts vaniljesukker
300 g melis

 

Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smøret og bland den sammen med melken og karamellsausen. Ha i væsken vekselvis med det tørre og rør til deigen er klumpfri.

 

Stek i oven på ca 180/185grader i ca 25/30 minutt. Avhengig av ovnen. Skjekk med en kakenål om kaken er ferdig :)

 

I glasuren trenger du bare blande alt sammen til det får passende smørekonsistens. (vær obs på at den stivner enda mer når kaken ligger i kjøleskapet), blir den for bløt tilsetter du mer melis, og blir den for tørr tilsett litt mer melk eller karamellsaus. (Jeg syntes det er godt med mye..)

 

Smør glasuren på avkjølt kake (du kan også smøre på varm kake så glasuren trekker inni kaken, men jeg syntes det er best med et tykt lag glasur ;) ) Pleier også å doble oppskriften jeg da :P

 

Du kommer ikke til å angre om du velger denne kaka ;)

AnonymBruker
Skrevet

Gulrotkake blir enda bedre over natten synes jeg.

Anonymous poster hash: 82d7c...1c0

Hey, det var jeg som skulle skrive dette jo! :fnise:

Anonymous poster hash: 7cb38...033

  • Liker 1
Skrevet

Oreokake.. Den "skal" stå over natta i kjøleskap :) 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...