Gå til innhold

bakebaking - banankake- kakekræsj.


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

prøver for andre gang å lage en banankake - første gang var den flat som en pannekake og andre gang er den HØY, men rå inn i. river meg i håret og så nettop at jeg glemte å sette på steking, den har altså sittet å kokt bare på temperatur.............

 

Ikke rart den er rå da??? blir smågal her. gjorde jo alt riktig ellers og fikk fin høyde på den...men går snart tomt for egg.  ;P

 

tar jo tid å.......

 

uff. den har sittet hele 30 min og kokt på 175, og er småbrent på toppen. buhuu...Satte ned temp til 150 og skrudde på undervarme. desperat forsøk, jeg må vel begynne på nytt... tror dere det funker om den sitter sånn i 20 min? Jeg kan jo skjære av toppen om den blir brent? :(



Anonymous poster hash: cc439...8d6

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...