AnonymBruker Skrevet 8. juni 2015 #1 Skrevet 8. juni 2015 Teit spørsmål, men dette er faktisk noe jeg lurer på. Hvis jeg skal tilsette løk i en gryterett (Toro-pose), må jeg brune den i stekepanne først? Når skal jeg ha den oppi gryteretten? Sammen med kjøttet? Anonymous poster hash: cd3ee...757
Tøytigern Skrevet 8. juni 2015 #2 Skrevet 8. juni 2015 Teit spørsmål, men dette er faktisk noe jeg lurer på. Hvis jeg skal tilsette løk i en gryterett (Toro-pose), må jeg brune den i stekepanne først? Når skal jeg ha den oppi gryteretten? Sammen med kjøttet? Anonymous poster hash: cd3ee...757 Du skal hakke den opp, ha den i en stekepanne og gjennomvarme den. Så tar du den oppi sammen med kjøttet
AnonymBruker Skrevet 8. juni 2015 #4 Skrevet 8. juni 2015 Okei, takk! Anonymous poster hash: cd3ee...757
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå