Gå til innhold

Rabarbratråden


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Føler meg litt molbo her, men jeg har altså fått en rabarbraplante og den har blitt megastor. Er vel tiden for å ta den nå. Lurer på alt! Tar dere og kutter ned det som er? Saks eller kniv? Skreller man? Hva slags kjele er best? Bladene er bare til å kaste? Når deler man den opp hvis andre vil ha en plante? Og hvordan? Kan rabarbra fryses?

Oppfordrer også til å samle alt av gode oppskrifter på rabarbrasuppe, rabarbrasyltetøy, rabarbraterter, rabarbrais.

Vokste også opp med deilig og frisk, kald rabarbrasuppe på sommeren. Oppskrift?

Anonymous poster hash: 854d3...6bd

Videoannonse
Annonse
Gjest Ennasus
Skrevet

Jeg elsker rabarbra! her er mange gode oppskrifter:

 

Rabarbrakake med kokosmarengs: http://www.detsoteliv.no/oppskrift/rabarbrakake-med-kokosmarengs

Rabarbrakake med ostekrem: http://www.detsoteliv.no/oppskrift/rabarbrakake-med-ostekrem 

Karamellisert rabarbrapai: http://www.detsoteliv.no/oppskrift/karamellisert-rabarbrapai

Rabarbra ostekake: http://www.detsoteliv.no/oppskrift/cheesecake-med-rabarbra-og-kanel

Saftig rabarbrakake: http://kjerstisandnes.blogg.no/1341158547_rabarbrakake_kanskje_.html

Rabarbra-osteiskake: http://www.mytaste.no/click/index/27489454/

Rabarbra-kokosdesserthttp://www.godt.no/#!/oppskrift/6383/rabarbra-og-kokosdessert

Rabarbrakringle: http://www.enklypesalt.no/rabarbrakringle/

 

Kan også lage "kanelsnurrer" bare med rabarbra, pavlova med rabarbra osv. :)

Skrevet

Ja, kan fint fryses! Skrell og del stilkene i biter og frys ned. Jeg kutter med skarp kniv, og skreller med samme. Kaster bladene i komposten.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...