AnonymBruker Skrevet 8. juni 2015 #1 Skrevet 8. juni 2015 Føler meg litt molbo her, men jeg har altså fått en rabarbraplante og den har blitt megastor. Er vel tiden for å ta den nå. Lurer på alt! Tar dere og kutter ned det som er? Saks eller kniv? Skreller man? Hva slags kjele er best? Bladene er bare til å kaste? Når deler man den opp hvis andre vil ha en plante? Og hvordan? Kan rabarbra fryses? Oppfordrer også til å samle alt av gode oppskrifter på rabarbrasuppe, rabarbrasyltetøy, rabarbraterter, rabarbrais. Vokste også opp med deilig og frisk, kald rabarbrasuppe på sommeren. Oppskrift?Anonymous poster hash: 854d3...6bd
Gjest Ennasus Skrevet 8. juni 2015 #2 Skrevet 8. juni 2015 Jeg elsker rabarbra! her er mange gode oppskrifter: Rabarbrakake med kokosmarengs: http://www.detsoteliv.no/oppskrift/rabarbrakake-med-kokosmarengs Rabarbrakake med ostekrem: http://www.detsoteliv.no/oppskrift/rabarbrakake-med-ostekrem Karamellisert rabarbrapai: http://www.detsoteliv.no/oppskrift/karamellisert-rabarbrapai Rabarbra ostekake: http://www.detsoteliv.no/oppskrift/cheesecake-med-rabarbra-og-kanel Saftig rabarbrakake: http://kjerstisandnes.blogg.no/1341158547_rabarbrakake_kanskje_.html Rabarbra-osteiskake: http://www.mytaste.no/click/index/27489454/ Rabarbra-kokosdessert: http://www.godt.no/#!/oppskrift/6383/rabarbra-og-kokosdessert Rabarbrakringle: http://www.enklypesalt.no/rabarbrakringle/ Kan også lage "kanelsnurrer" bare med rabarbra, pavlova med rabarbra osv.
Anneline80 Skrevet 8. juni 2015 #3 Skrevet 8. juni 2015 Ja, kan fint fryses! Skrell og del stilkene i biter og frys ned. Jeg kutter med skarp kniv, og skreller med samme. Kaster bladene i komposten.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå