AnonymBruker Skrevet 4. juni 2015 #1 Skrevet 4. juni 2015 Skal lage blåbærmuffins til selskap i morgen. Kan disse lages i dag, og evt oppbevares eller bør de lages i morgen? Hvilken type krem passer som topping? Takknemlig for svarAnonymous poster hash: 4be72...683
Cathj Skrevet 4. juni 2015 #2 Skrevet 4. juni 2015 Ja, de kan lages i dag. Jeg ville oppbevart dem lufttett i romtemperatur og pyntet dem i morgen. Du kan bruke en cream cheese frosting, f.eks. Det er kjempegodt! Ganske friskt og passer ypperlig til bær
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå