Fireflies Skrevet 3. juni 2015 #1 Skrevet 3. juni 2015 Jeg skal på en sommerfest og skal ta med salat. Da jeg har altfor lite tid i hverdagen, så lurer jeg rett og slett på om det er greit å lage salaten dagen i forveien. Eller blir den ikke bra nok da?
AnonymBruker Skrevet 4. juni 2015 #2 Skrevet 4. juni 2015 Grønnsaker som tomat, mais og agurk kan bli veldig vannete, og grønne salatblad taper seg fort. Jeg ville kuttet opp alt unntatt grønnsakene dagen før, hatt i en bolle, godt med plast over, og før du skal gå til festen silt av vannet ved å helle grønnsakene i et dørslag og over i ny bolle. Og så hatt i bladsalat (du kan jo kjøpe en pose ferdig oppkuttet salat som du har oppi for å spare tid). Jeg lager meg salat til lunsj for hele uken på søndagen, og da er det slik jeg gjør det. Det funker fint om du har lufttette bokser å putte salaten i. Anonymous poster hash: 7eb3c...e74
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå