AnonymBruker Skrevet 3. juni 2015 #1 Skrevet 3. juni 2015 Har en deilig oppskrift på langpannekake. Men skulle hatt samme kaka i form (tror det er 1l + -) Hvordan går man frem da? Lager samme oppskriften, og fyller bare opp forma? Anonymous poster hash: 32106...ce8
AnonymBruker Skrevet 3. juni 2015 #2 Skrevet 3. juni 2015 Hvis du vil ha samme høyde i springform som i langpanne, må du regne ut arealet av begge former og gange/dele oppskriften med faktorforskjellen. Hvis arealet av bunnen i langpannen er 100 kvadratcentimeter mens arealet av bunnen i den andre formen er 50, må oppskriften halveres, for eksempel. Hvis det ikke er så viktig at høyden blir den samme, og du er sikker på at det ikke er så lite deig at kaken blir paddeflat i den nye formen, kan du bare bruke samme oppskrift og justere steketiden som det passer. Anonymous poster hash: c2f56...16a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå