kjelelokk Skrevet 2. juni 2015 #1 Skrevet 2. juni 2015 Hva bruker du fersk ingefær til? Noen gode tips?
Sølvrosen Skrevet 2. juni 2015 #2 Skrevet 2. juni 2015 Wok, suppe, linse/bønnegryte, saus, marinering av ribbeskiver, laks. Tips: skrap av skallet med en teskje.
nattsvermer Skrevet 2. juni 2015 #4 Skrevet 2. juni 2015 Hakk opp et par cm og hell varmt vann over. Ta i litt honning og sitron, og du har en god te 2
Gjest Ennasus Skrevet 2. juni 2015 #5 Skrevet 2. juni 2015 Pleier å bruke det til wok, suppe, gryteretter, marinering av sjødyr, te, kjeks, nudelsuppe, kake, saus, karbonader, potetsalat.. http://www.mytaste.no/s/ingef%C3%A6r-oppskrift.html? Her er det mange tips og oppskrifter
Perelandra Skrevet 2. juni 2015 #6 Skrevet 2. juni 2015 Hakk opp et par cm og hell varmt vann over. Ta i litt honning og sitron, og du har en god te Ja, det er veldig godt! Ingefær er godt i hjemmelaget syltetøy og fruktgrøt, særlig sammen med plommer.
Gjest Mrs. Random Nick Skrevet 2. juni 2015 #7 Skrevet 2. juni 2015 Hakk opp et par cm og hell varmt vann over. Ta i litt honning og sitron, og du har en god te Det er spesielt bra om man har sår hals/fæl hoste!
kjelelokk Skrevet 2. juni 2015 Forfatter #8 Skrevet 2. juni 2015 Takk for svar:) Da har jeg litt å prøve på
nattsvermer Skrevet 3. juni 2015 #9 Skrevet 3. juni 2015 Ja, det er veldig godt! Ingefær er godt i hjemmelaget syltetøy og fruktgrøt, særlig sammen med plommer. Det var et godt tips! Skal jammen ta litt ingefær i neste gang jeg lager plommesyltetøy
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå