AnonymBruker Skrevet 2. juni 2015 #1 Skrevet 2. juni 2015 Jeg skal ha noen venner over på besøk på fredag og hun ene går på lavkarbo. For at hun ikke skal måtte ta med seg egen mat tenkte jeg å lage lavkarbo til alle, men jeg har ikke så god erfaring med det, så derfor søker jeg tips her. Middag går fint, der skal jeg klare å lage noe, men jeg vil gjerne lage kake, muffins eller noe annet søtt - som samtidig smaker godt. Noen som har en oppskrift på noe? Jeg har sukrinmelis, sukrin+, kokosmel, sesammel og peanøttmel. Jeg prøvde å lage noe med peanøttmelet en gang, men det ble ikke så veldig vellykket. Men godt mulig at jeg gjorde noe feil. Det trenger ikke være sånn ekstrem lavkarbo, men må inneholde relativt lite karbo. Anonymous poster hash: a8a33...1b1
Gjest Ennasus Skrevet 2. juni 2015 #3 Skrevet 2. juni 2015 Har en venninne som går på lavkarbokur, og disse to kakene lager hun hele tiden: http://lavkarbotips.blogg.no/1313176608_denne_fantastiske_kak.html http://lavkarbotips.blogg.no/1317485688_nydelig_sjokoladekake.html Begge er veldig gode og smaker ikke "juks"
AnonymBruker Skrevet 2. juni 2015 #4 Skrevet 2. juni 2015 Takk for tips Anonymous poster hash: a8a33...1b1
*Emma* Skrevet 3. juni 2015 #5 Skrevet 3. juni 2015 (endret) Har ikke gode tips for jeg må innrømme at jeg syns det meste bakverk som er lavkarbo var ganske ekkelt. Da jeg gikk på lavkarbo laget jeg panna cotta endel ganger (med tagatesse) og den syns jeg fortsatt er helt fantastisk. (Selvom jeg ikke går på lavkarbo lenger.) Jeg brukte denne oppskriften: http://lchf-bloggen.blogspot.no/2010/11/pannacotta-med-bringebrsaus.html?m=1 (Men byttet sukrin med tagatesse fordi jeg personlig ikke liker sukrin + at jeg fikk vondt i magen av det.) Ellers må jeg bare si at jeg syns det er super snilt av deg å gidde å gjøre noe ekstra og ta hensyn til venninne din. Tror ikke jeg møtte noe annet enn skeptiske blikk og kommentarer om hvor håpløst dette påfunnet var de 2 årene jeg spiste sånn!! Endret 3. juni 2015 av *Emma*
AnonymBruker Skrevet 3. juni 2015 #6 Skrevet 3. juni 2015 Har hørt at sånne små bountykuler som du lager selv skal være godt. Og sjokolademousse laget på avocado og kakao. Anonymous poster hash: 691e8...51f
AnonymBruker Skrevet 3. juni 2015 #7 Skrevet 3. juni 2015 Har ikke gode tips for jeg må innrømme at jeg syns det meste bakverk som er lavkarbo var ganske ekkelt. Da jeg gikk på lavkarbo laget jeg panna cotta endel ganger (med tagatesse) og den syns jeg fortsatt er helt fantastisk. (Selvom jeg ikke går på lavkarbo lenger.) Jeg brukte denne oppskriften:http://lchf-bloggen.blogspot.no/2010/11/pannacotta-med-bringebrsaus.html?m=1 (Men byttet sukrin med tagatesse fordi jeg personlig ikke liker sukrin + at jeg fikk vondt i magen av det.) Ellers må jeg bare si at jeg syns det er super snilt av deg å gidde å gjøre noe ekstra og ta hensyn til venninne din. Tror ikke jeg møtte noe annet enn skeptiske blikk og kommentarer om hvor håpløst dette påfunnet var de 2 årene jeg spiste sånn!! Bruker du samme målene med tagatesse? Om det står en teskje sukrin så bruker du en teskje tagatesse? Anonymous poster hash: 691e8...51f
Gjest boblebrus Skrevet 3. juni 2015 #8 Skrevet 3. juni 2015 Jeg spiser moderat lavkarbo, og har et par ganger laget denne brownieskaka: http://lindastuhaug.blogg.no/1408393438_brownies.html. Veldig god og mektig sjokoladekake med mye smak. Jeg pleier å bytte ut havremelet i oppskriften med mandel- eller kokosmel Ellers har jeg brukt kakemixen til funksjonell mat som base for gulrotkake et par ganger, den blir også veldig god: http://www.funksjonellmat.no/oppskrifter/gulrotkake-2/
AnonymBruker Skrevet 3. juni 2015 #9 Skrevet 3. juni 2015 Denne er sykt god! Laga den da jeg gikk på lavkarbo. http://carolinebergeriksen.no/2011/06/30/ostekake-med-smak-av-sommer/Anonymous poster hash: 65ceb...370
*Emma* Skrevet 3. juni 2015 #10 Skrevet 3. juni 2015 Bruker du samme målene med tagatesse? Om det står en teskje sukrin så bruker du en teskje tagatesse? Anonymous poster hash: 691e8...51f Det husker jeg ikke. Men jeg tror Tagatesse er littegrann søtere enn sukrin sånn at man bør bruke litt mindre. (Leste en annen oppskrift og hun skrev at om det for eksempel sto 4ss sukrin tok hun 3 tagatesse. Og sto det 1dl sukrin brukte hun 0.75dl tagatesse.) Har smakt den ostekaka til Caroline Berg Eriksen. Den smakte igrunn ikke så veldig lavkarbo den heller. (Jeg likte den ikke -men det hadde ikke noe med lavkarbo å gjøre. Det var bare ikke "min smak" )
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå