AnonymBruker Skrevet 1. juni 2015 #1 Del Skrevet 1. juni 2015 Hvordan får man den fantastiske gode smaken på pølsene slik som de har i Danmark (vanlig wiener pølser, ikke de rød)?? Anonymous poster hash: ff67f...bcd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 1. juni 2015 #2 Del Skrevet 1. juni 2015 Tenker du på selve pølsa, eller dressing/sausen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. juni 2015 #3 Del Skrevet 2. juni 2015 Tenker du på selve pølsa, eller dressing/sausen? Selve pølsa, mer hva den er kokt i/marinert i?Anonymous poster hash: aeb0f...205 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. juni 2015 #4 Del Skrevet 2. juni 2015 Det er nok krydderet i pølsa som er annerledes. Generelt så krydrer danskene maten mer enn her i Norge. De selger ikke pølser som ikke smaker noe Anonymous poster hash: cd38e...fb2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 2. juni 2015 #5 Del Skrevet 2. juni 2015 (endret) Som sagt: er nok selve pølsa som er greia.. Jeg spiser ikke pølse, men min far som er over gjennomsnittet glad i wienerpølser har følgende tips: -Damp pølsene i kjøttbuljong/fond/kraft -Dropp pølser fra gilde, men kjøp finsbråtrn -velg full-fett pølser, ikke de magre variantene Endret 2. juni 2015 av Ennasus Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå