Gjest 1111 Skrevet 1. september 2004 #3 Skrevet 1. september 2004 Ja, det går greit så lenge du skal bruke det i matlagning seinere.
Gjest Poirot Skrevet 1. september 2004 #4 Skrevet 1. september 2004 Ja' date= det går greit så lenge du skal bruke det i matlagning seinere. Hva skal man ellers bruke det til?
Gjest 1111 Skrevet 1. september 2004 #5 Skrevet 1. september 2004 For å si det sånn; fryst kesam kan brukes i baking og lignende, men fungerer ikke like bra til f.eks dip.
magolia Skrevet 5. oktober 2004 Forfatter #7 Skrevet 5. oktober 2004 Hm..kan ikke du prøve først da? Joda, prøvd det nå. Brukte kesamen i rundstykker og det fungerte helt fint!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå