AnonymBruker Skrevet 30. mai 2015 #1 Skrevet 30. mai 2015 Hvordan blir det, tror dere det vil funke?Anonymous poster hash: f0027...6c4
AnonymBruker Skrevet 30. mai 2015 #2 Skrevet 30. mai 2015 Kan ikke tenke meg at det blir godt. Anonymous poster hash: 57db4...7e7
dagxbru Skrevet 28. februar 2017 #3 Skrevet 28. februar 2017 Uten tvil blir risengryngrøt mye bedre på smak med jasmine-ris, det samme med riskrem. Såkalt risengryn er den dårligeste kvaliteten av ris, anbefaler å kjøpe jasmin-ris på en "Asia butikk" for å få kvalitets ris.
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2017 #4 Skrevet 28. februar 2017 5 minutter siden, dagxbru skrev: Uten tvil blir risengryngrøt mye bedre på smak med jasmine-ris, det samme med riskrem. Såkalt risengryn er den dårligeste kvaliteten av ris, anbefaler å kjøpe jasmin-ris på en "Asia butikk" for å få kvalitets ris. Tror du ikke hun er ferdig med grøten sin 2 år etter HI ble skrevet? Anonymkode: c1bf1...212 5
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2017 #5 Skrevet 28. februar 2017 Ja http://mattips.org/oppskrift-pa-risengrynsgrøt/ Anonymkode: 5d8c8...5bc
Jerry Lee Skrevet 28. februar 2017 #6 Skrevet 28. februar 2017 21 minutter siden, AnonymBruker skrev: Tror du ikke hun er ferdig med grøten sin 2 år etter HI ble skrevet? Anonymkode: c1bf1...212 1
dagxbru Skrevet 28. februar 2017 #7 Skrevet 28. februar 2017 (endret) 2 år med dårlig grøt... Bedre no enn aldri Endret 28. februar 2017 av dagxbru 1
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2017 #8 Skrevet 28. februar 2017 2 minutter siden, dagxbru skrev: 2 år med dårlig grøt... Bedre no enn aldri Sant det Anonymkode: c1bf1...212
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå