AnonymBruker Skrevet 30. mai 2015 #1 Skrevet 30. mai 2015 Hei! istad lagde jeg karamellsaus med 35g sukker, 0,75dl fløte og 20g smør først smeltet jeg sukkeret, så tilsatte jeg det andre og blandet godt. Lot det koke i 10min til den fikk passse tykkelse...MEN jeg tror kanskje jeg brente sukkeret? for den ble ganske mørk. Når jeg smaker på den så smaker den veldig sterkt, men vet ikke om det er fordi den ble kratif eller fordi den ble brent? Skal bruke den i smørkrem til cupcakes, et par ss. Burde jeg kjøpe eller lage ny eller skal jeg bruke den? evt kan jeg spe den med melk ol for å få den til å bli ikke så kraftig?? Anonymous poster hash: da319...3fe
Marwel Skrevet 30. mai 2015 #2 Skrevet 30. mai 2015 Vent til den er nedkjølt før du smaker igjen. Om sukkeret ble brent så tror jeg du ville smakt det. Greide å brenne sukkeret på en lignende oppskrift og brentsmaken var helt tydelig. Om den er brent så lag ny.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå