AnonymBruker Skrevet 30. mai 2015 #1 Skrevet 30. mai 2015 Kan denne brukes på f.eks. pizza? Vil den smelte?Anonymous poster hash: 6fa63...c47
AnonymBruker Skrevet 30. mai 2015 #4 Skrevet 30. mai 2015 Nei, det er en magisk ost med smeltepunkt 500 grader, altså godt over temperaturer stekeovner klarer å komme opp i.Anonymous poster hash: 59fc9...942
AnonymBruker Skrevet 30. mai 2015 #5 Skrevet 30. mai 2015 Den vil smelte ja brukte det for noen dager siden på ostesmørbrød og den smeltet så trur det skal gå fint å bruke den på pizza å Anonymous poster hash: 64f73...2ed
venus_ Skrevet 30. mai 2015 #6 Skrevet 30. mai 2015 Den smelter ikke like godt som vanlig ost, blir på en måte litt fastere.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå