AnonymBruker Skrevet 28. mai 2015 #1 Skrevet 28. mai 2015 Hei! Er egentlig litt dust når det kommer til mat, så keg må spørre om noe.. :-) Kan jeg steke en hel entrecote av elg, i ovnen, med en gul løk og cherrytomater? Hvor lenge? Andre tips/triks? Tilbehør?Anonymous poster hash: f0c5b...310
penny_ Skrevet 28. mai 2015 #2 Skrevet 28. mai 2015 (endret) Jeg kjeder meg sånn på jobb, så jeg googlet det for deg: http://www.godt.no/#!/oppskrift/367/helstekt-elg-entrecote Værsågod. Endret 28. mai 2015 av lisamari
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå