Gjest Lyeta* Skrevet 31. august 2004 #1 Del Skrevet 31. august 2004 Jeg vurderer å lage kjøttkaker (av kyllingkjøttdeig) til middag i dag. Men sannsynligvis må jeg spise alene og la resten stå igjen til kjæresten min som jobber sent. Det jeg da lurer på, er om kjøttkakene vil bli forferdelig tørre når han kommer hjem og varmer dem opp? Eller er det noen triks for å unngå dette?? L :-) Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/94113-t%C3%B8rre-kj%C3%B8ttkaker/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Leo Skrevet 31. august 2004 #2 Del Skrevet 31. august 2004 Lag mye brun saus (Bruk f.eks. sjysaus hvis du vil ha et fettfattig alternativ) og la kjøttkakene ligge i sausen de timene det er snakk om. Når maten skal varmes, setter du ganske enkelt kjelen på platen og varmer det hele opp på middels varme til kjøttkakene er gjennomvarme. (Ca. 5 - 10 min.). Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/94113-t%C3%B8rre-kj%C3%B8ttkaker/#findComment-1420599 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 1111 Skrevet 31. august 2004 #3 Del Skrevet 31. august 2004 Anbefaler deg å krydre kjøttkakene litt ekstra hvis du skal lage dem med kyllingkjøttdeig, ellers så kan de bli litt tamme. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/94113-t%C3%B8rre-kj%C3%B8ttkaker/#findComment-1421883 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå