Gå til innhold

Tørre kjøttkaker


Anbefalte innlegg

Jeg vurderer å lage kjøttkaker (av kyllingkjøttdeig) til middag i dag. Men sannsynligvis må jeg spise alene og la resten stå igjen til kjæresten min som jobber sent.

Det jeg da lurer på, er om kjøttkakene vil bli forferdelig tørre når han kommer hjem og varmer dem opp? Eller er det noen triks for å unngå dette?? :roll:

L :-)

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/94113-t%C3%B8rre-kj%C3%B8ttkaker/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Lag mye brun saus (Bruk f.eks. sjysaus hvis du vil ha et fettfattig alternativ) og la kjøttkakene ligge i sausen de timene det er snakk om. Når maten skal varmes, setter du ganske enkelt kjelen på platen og varmer det hele opp på middels varme til kjøttkakene er gjennomvarme. (Ca. 5 - 10 min.).

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...