philippa starck Skrevet 30. august 2004 #1 Skrevet 30. august 2004 Jeg eeeelsker kinamat - men hvordan lager jeg det selv? Spesielt er stekt ris min favoritt. Med reker & sånn.... Er det noen som har en oppskrift til meg på det? Og mens jeg er i det: soyaolje -er det det samme som Kikkoman? ( :oops: analfabet på mat....)
Hilde Skrevet 30. august 2004 #2 Skrevet 30. august 2004 Soyaolje likner på olivenolje, soyasaus kan være kikkoman. Oppskrift har jeg dessverre ikke til deg..
Gjest Madam Felle Skrevet 30. august 2004 #3 Skrevet 30. august 2004 Setter meg her og venter på gode oppskrifter.
Hilde Skrevet 30. august 2004 #4 Skrevet 30. august 2004 Sjekk her; http://forum.kvinneguiden.no/viewtopic.php...light=stekt+ris Arkana vet som alltid råd..
Gjest Myumi Skrevet 31. august 2004 #5 Skrevet 31. august 2004 Anbefaler at du skaffer deg en av bøkene til Ken Hom, og hvis du har BBC Food kan du se programmene hans. Skikkelig kinesisk mat, godt beskrevet og det smaker herlig. Mange av hans oppskrifter er blant mine asiatiske favoritter.
Gjest 1111 Skrevet 31. august 2004 #6 Skrevet 31. august 2004 Lån noen bøker på biblioteket, her nede har de endel kokebøker med kinesisk mat.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå