AnonymBruker Skrevet 26. mai 2015 #1 Skrevet 26. mai 2015 Gouda? En ost som smaker noe...Anonymous poster hash: b419b...b56
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2015 #3 Skrevet 26. mai 2015 Kommer jo helt ann på hva man liker det. Anonymous poster hash: b4f6a...776
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2015 #5 Skrevet 26. mai 2015 Neeeeiiii Jeg mener PÅ rundstykker, ikke inni oppå lokket. Ostebriks.Anonymous poster hash: b419b...b56
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2015 #7 Skrevet 26. mai 2015 NorvegiaAnonymous poster hash: e48b2...212 Norvegia smaker jo ikke en dritt.Anonymous poster hash: b419b...b56 1
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2015 #9 Skrevet 26. mai 2015 Du skal altså lage en form for osterundstykker, der du legger revet ost på toppen av rundstykkene før du steker dem? Jeg ville gått for grovrevet lagret cheddar, gruyère eller comté. Altså en ost med mye smak. Anonymous poster hash: 5b29e...cc4
Pingting Skrevet 26. mai 2015 #10 Skrevet 26. mai 2015 Skulle også til å foreslå en vellagret cheddar, vil tro det kan bli veldig godt
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå