Gå til innhold

Hvilken ost er best på rundstykker?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Gouda? En ost som smaker noe...

Anonymous poster hash: b419b...b56

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Brunost

AnonymBruker
Skrevet

Kommer jo helt ann på hva man liker det.

Anonymous poster hash: b4f6a...776

Skrevet

Nøkkelost!

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Neeeeiiii ;)

Jeg mener PÅ rundstykker, ikke inni :) oppå lokket. Ostebriks.

Anonymous poster hash: b419b...b56

AnonymBruker
Skrevet

Norvegia

Anonymous poster hash: e48b2...212

AnonymBruker
Skrevet

Norvegia

Anonymous poster hash: e48b2...212

Norvegia smaker jo ikke en dritt.

Anonymous poster hash: b419b...b56

  • Liker 1
Skrevet

Jarlsberg eller gräddost!

AnonymBruker
Skrevet

Du skal altså lage en form for osterundstykker, der du legger revet ost på toppen av rundstykkene før du steker dem?

Jeg ville gått for grovrevet lagret cheddar, gruyère eller comté. Altså en ost med mye smak.



Anonymous poster hash: 5b29e...cc4
Skrevet

Skulle også til å foreslå en vellagret cheddar, vil tro det kan bli veldig godt :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...