Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Kan man spise kyllingkjøttdeig som er gått ut på dato samt vert utav kjøleskapet en dag?

Har hatt veldig dårlig erfaring med utgått kyllingkjøttdeig en gang før. Men hvis jeg steker den lenge i masse olje (som fritering) kan den spises da?

Endret av Izar
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det lukter du ganske lett. Jeg ville ikke gjort det da.

Skrevet

Det ville jeg IKKE ha gjort nei. Stoler ikke på kylling med det der

Skrevet

Hvis den har gått ut på dato og stått ute i varmen i timesvis ville jeg kastet den tvert. Den koster 19,90 så det ikke et stor tap.

Skrevet

Hvis den har gått ut på dato og stått ute i varmen i timesvis ville jeg kastet den tvert. Den koster 19,90 så det ikke et stor tap.

Jah, men veien til butikken er lang! iallefall når man er sulten :P

Skrevet

Det lukter du ganske lett. Jeg ville ikke gjort det da.

Hmm, Forrige gang merket jeg ingen spesiell lukt. Men ble syk da, :P

AnonymBruker
Skrevet

Den eneste gangen du bør spise kyllingkjøtt som har vært i romtemperatur i over en dag er hvis kyllingen fortsatt lever.

Hallo?



Anonymous poster hash: a58f1...547
  • Liker 1
Skrevet

Kyllingkjøttdeig (MUK) i seg selv fortjener ikke å kalles mat. Kyllingkjøttdeig som har gått ut på dato? Svaret sier seg selv.

AnonymBruker
Skrevet

Har spist kyllingkjøttdeig som har vært utgått på dato, men da har den ligget kaldt. Anbefaler deg absolutt ikke å spise den deigen som har vært oppbevart i romtemp! Du kan bli alvorlig sjuk, det er ikke verdt det :P



Anonymous poster hash: c03ea...2e7
AnonymBruker
Skrevet

Kyllingkjøttdeig (MUK) i seg selv fortjener ikke å kalles mat. Kyllingkjøttdeig som har gått ut på dato? Svaret sier seg selv.

Det er ikke MUK i kyllingkjøttdeig(det er en utbredt misoppfatning). Er ikke lov med MUK i produkter som ikke varmebehandles av produsenten.

Anonymous poster hash: 53e52...67c

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Kjylling? I-en og Y-en gikk en tur i byen og møtte de j-en så ville de ikke se'n.

Anonymous poster hash: 428eb...e1b

Skrevet

Jeg gikk på en smell med kyllingkjøttdeig i vinter. Kjøpte 2 pakker til halv pris som gikk ut samme dag og trodde jeg var smart....Luktet helt for j...., men tenkte at lukta forsvinner bare jeg steker den ekstra lenge i panna. Svineriet ga fra seg tidenes mest bedritne stekeos som luktet pyton og satte seg i veggene. Brukte 3 dager på lufting før det luktet normalt på kjøkkenet igjen. 800gr ferdigstekt kjøttdeig rett i søpla...

Etter det konverterte jeg tilbake til storfe igjen.

  • Liker 1
Skrevet

Det er et fullstendig smakløst produkt. Vanlig kjøttdeig har 100 ganger mer smak.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...