Izar Skrevet 25. mai 2015 #1 Skrevet 25. mai 2015 (endret) Kan man spise kyllingkjøttdeig som er gått ut på dato samt vert utav kjøleskapet en dag? Har hatt veldig dårlig erfaring med utgått kyllingkjøttdeig en gang før. Men hvis jeg steker den lenge i masse olje (som fritering) kan den spises da? Endret 25. mai 2015 av Izar
j86 Skrevet 25. mai 2015 #2 Skrevet 25. mai 2015 Det lukter du ganske lett. Jeg ville ikke gjort det da.
Rosewood Skrevet 25. mai 2015 #3 Skrevet 25. mai 2015 Det ville jeg IKKE ha gjort nei. Stoler ikke på kylling med det der
Djungelvrål Skrevet 25. mai 2015 #4 Skrevet 25. mai 2015 Hvis den har gått ut på dato og stått ute i varmen i timesvis ville jeg kastet den tvert. Den koster 19,90 så det ikke et stor tap.
Izar Skrevet 25. mai 2015 Forfatter #5 Skrevet 25. mai 2015 Hvis den har gått ut på dato og stått ute i varmen i timesvis ville jeg kastet den tvert. Den koster 19,90 så det ikke et stor tap. Jah, men veien til butikken er lang! iallefall når man er sulten
Izar Skrevet 25. mai 2015 Forfatter #6 Skrevet 25. mai 2015 Det lukter du ganske lett. Jeg ville ikke gjort det da. Hmm, Forrige gang merket jeg ingen spesiell lukt. Men ble syk da,
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2015 #7 Skrevet 26. mai 2015 Den eneste gangen du bør spise kyllingkjøtt som har vært i romtemperatur i over en dag er hvis kyllingen fortsatt lever. Hallo? Anonymous poster hash: a58f1...547 1
Gullik Skrevet 26. mai 2015 #8 Skrevet 26. mai 2015 Kyllingkjøttdeig (MUK) i seg selv fortjener ikke å kalles mat. Kyllingkjøttdeig som har gått ut på dato? Svaret sier seg selv.
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2015 #9 Skrevet 26. mai 2015 Har spist kyllingkjøttdeig som har vært utgått på dato, men da har den ligget kaldt. Anbefaler deg absolutt ikke å spise den deigen som har vært oppbevart i romtemp! Du kan bli alvorlig sjuk, det er ikke verdt det Anonymous poster hash: c03ea...2e7
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2015 #10 Skrevet 26. mai 2015 Kyllingkjøttdeig (MUK) i seg selv fortjener ikke å kalles mat. Kyllingkjøttdeig som har gått ut på dato? Svaret sier seg selv. Det er ikke MUK i kyllingkjøttdeig(det er en utbredt misoppfatning). Er ikke lov med MUK i produkter som ikke varmebehandles av produsenten. Anonymous poster hash: 53e52...67c 1
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2015 #11 Skrevet 26. mai 2015 Kjylling? I-en og Y-en gikk en tur i byen og møtte de j-en så ville de ikke se'n. Anonymous poster hash: 428eb...e1b
Aule Skrevet 26. mai 2015 #12 Skrevet 26. mai 2015 Jeg gikk på en smell med kyllingkjøttdeig i vinter. Kjøpte 2 pakker til halv pris som gikk ut samme dag og trodde jeg var smart....Luktet helt for j...., men tenkte at lukta forsvinner bare jeg steker den ekstra lenge i panna. Svineriet ga fra seg tidenes mest bedritne stekeos som luktet pyton og satte seg i veggene. Brukte 3 dager på lufting før det luktet normalt på kjøkkenet igjen. 800gr ferdigstekt kjøttdeig rett i søpla... Etter det konverterte jeg tilbake til storfe igjen. 1
Djungelvrål Skrevet 26. mai 2015 #13 Skrevet 26. mai 2015 Det er et fullstendig smakløst produkt. Vanlig kjøttdeig har 100 ganger mer smak.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå