Ejlanka Skrevet 4. juli 2002 #1 Del Skrevet 4. juli 2002 Noen som har noen herlige marinader til sommerens grilling av koteletter og annet kjøtt? På forhånd tusen takk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest pulverheksa Skrevet 4. juli 2002 #2 Del Skrevet 4. juli 2002 Min favoritt til sommerens grilling er: Rødvin blandet med en nøytral olje og masse hvitløk. Pluss det jeg må ha av urter. timian, rosmarin, kjørvel, koriander. Det er bare og ta det hjertet begjærer, det blir super godt i alle tilfelle. Husk å vente til grillen blir varm og ikke overstek kjøttet. Snu det ofte på slutten. lykke til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ejlanka Skrevet 5. juli 2002 Forfatter #3 Del Skrevet 5. juli 2002 Tusen takk! Skal prøve meg i dag! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 5. juli 2002 #4 Del Skrevet 5. juli 2002 Den grill-sausen man får kjøpt i matbutikker fra Toro anbefales på det sterkeste, den er knallgod. Kan også brukes til å marinere kjøttet i på forhånd. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ejlanka Skrevet 6. juli 2002 Forfatter #5 Del Skrevet 6. juli 2002 Nå har jeg prøvd begge forslagene, og det var kjempegodt. Hvilket type kjøtt bruker du marinadene dine på, Pulverheksa? Du har ikke en"oppskrift" eller ingrediensene til en gresklignedne kjøttmarinade? Jeg er så veldig glad i gresk mat ser du, men finner ikke noen oppskrifter på den slags type marinade. Kanskje jeg ikke er god nok til å lete? 8) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sandix Skrevet 6. juli 2002 #6 Del Skrevet 6. juli 2002 1: Olivenolje, sitronsaft, salt, pepper, hvitløk + 1/3 av en basilikumplante. 2: Olivenolje, balsamico, søt soyasaus, knust chili, salt, pepper. 3: Olivenolje, balsamico, frisk rosmarin, hvitløk, salt, pepper. 4: Soya, sitronsaft, honning, currypaste, frisk koriander, ingefær, kokosmelk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest pulverheksa Skrevet 8. juli 2002 #7 Del Skrevet 8. juli 2002 Til min rødvinsmarinade bruker jeg svinekjøtt eller kje. Er egentlig ikke så glad i kjøtt. (har ennå traumer etter noen tørrstekte elgsteker i min barndom) Når jeg en sjelden gang spiser det blir det svin,kje eller kylling. Det er ikke nødvendig å bruke vin i marinaden, appelsinsaft/ sitron kan også godt brukes. Trikset er egentlig å ha litt syre i marinaden,det mørner kjøttet litt. Og ellers ta det du har. Bruker oppskrifter mest for å se om jeg har fått med alt. Har en venninne som lager marinade med cola. For da får hun både søte og det sure. Til grillet laks bruker jeg honning, soya og sesamolje. 2ss honning 2ss soya 1 ts sesamolje 2ss grov sennep litt chilisaus 5ss olje Alt ristes sammen og laksen marineres i ca 30 min. Detter smaker nytt og spennende men veldig godt. Lykke til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå