Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg tror dette er noe som jeg må gjøre for å klare å spise.

Men jeg er så dårlig på å lage mat, og på å spise det opp. Så hvor mange dager preper dere for? Og hva lager dere og hvordan oppholder dere maten?

Når jeg lager kylling så blir den bestandig tør, og når jeg lager salat så er den vassen dagen etter.

Masse tips og råd tar jeg med åpne armer!:)

Anonymous poster hash: 1e10e...39f

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg steker kylling i vann :) synes den blir saftigere da, evt i stekepose :) ofte jeg prepper kyllingbiter, litt potet og grønnsaker for 4-5 dager, og det går fint, men såklart best om den ikke må ligge sålenge :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...