AnonymBruker Skrevet 25. mai 2015 #1 Skrevet 25. mai 2015 Jeg tror dette er noe som jeg må gjøre for å klare å spise. Men jeg er så dårlig på å lage mat, og på å spise det opp. Så hvor mange dager preper dere for? Og hva lager dere og hvordan oppholder dere maten? Når jeg lager kylling så blir den bestandig tør, og når jeg lager salat så er den vassen dagen etter. Masse tips og råd tar jeg med åpne armer!Anonymous poster hash: 1e10e...39f
Gjest Gia_ Skrevet 25. mai 2015 #2 Skrevet 25. mai 2015 Jeg steker kylling i vann synes den blir saftigere da, evt i stekepose ofte jeg prepper kyllingbiter, litt potet og grønnsaker for 4-5 dager, og det går fint, men såklart best om den ikke må ligge sålenge
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå