Gå til innhold

Oppskrifter med lett matfløte


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Du kan bruke lett matfløte i alle retter der det skal være melk eller der fløten ikke skal piskes. Ofte kan lett matfløte også brukes i stedet for rømme eller creme fresh, selv om en da går glipp av litt syre.

Jeg nevner i fleng: Potetmos, rotmos, brun saus (kald skinke, kjøttkaker eller fiskekaker), hvit saus (kokt fisk, fiskeboller), suppe (fisk, kjøtt, blomkål, tomat, asparges eller pose), lapskaus, gryterett, grateng (fisk, pølse eller makaroni), becamelsaus i lasagne, pannekaker, vafler, sveler, grøt, på kompott eller jordbær og mye mer.

Mulighetene er mange, og jeg tror alle disse rettene kan bli veldig gode.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...