Tosca Skrevet 29. august 2004 #1 Skrevet 29. august 2004 Jeg får ikke alltid til å lage fløtegratinerte poteter. Fløten ligger som en suppe i bunnen og trekker ikke inn i potetene som den skal. Jeg har nok valgt feil type poteter av og til. Er det noen som vet hvilken type poteter som er best å bruke til dette?
Arkana Skrevet 29. august 2004 #2 Skrevet 29. august 2004 Jeg bruker alle slags typer poteter, har aldri opplevd. Kanskje du heller hadde i for mye fløte, og stekte den for lite?
Gjest gjest1 Skrevet 29. august 2004 #3 Skrevet 29. august 2004 Hva er riktig mengde poteter og fløte (+etc) til to porsjoner?
Arkana Skrevet 29. august 2004 #4 Skrevet 29. august 2004 Hva er riktig mengde poteter og fløte (+etc) til to porsjoner? Jeg har en oppskrift som sier 2-2,5 dl fløte til 8 poteter (+ 1 løk og noen hvitløksfedd), hvis du vil ha det eksakt. Jeg bruker aldri oppskrift, istedet fyller jeg på med fløte slik at det dekker halvparten av potetene, det slår aldri feil.
Arkana Skrevet 29. august 2004 #6 Skrevet 29. august 2004 Vi skal ha fløtegratinerte poteter til dagens biffmiddag. Gleder meg, for det er kjempegodt. Kremete gode poteter med løk, hvitløk og krydder.
Gjest gjest1 Skrevet 29. august 2004 #7 Skrevet 29. august 2004 Vi skal ha fløtegratinerte poteter til dagens biffmiddag. Gleder meg' date= for det er kjempegodt. Kremete gode poteter med løk, hvitløk og krydder. Hørtes kjempegodt Jeg er alene hjemme, så tror det blir suppe fra startpakken idag..mmm
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå