AnonymBruker Skrevet 16. mai 2015 #1 Skrevet 16. mai 2015 Pleier lage pavlova med pisket krem og vaniljekrem, blander dette og har på,men lyst til å teste lemoncurd eller pasjonsfruktcurd i morgen. Har ikke lagd vaniljekrem, men har både vaniljekesam og kesam med lime i bakhånd.. Hva gjør dere med curden? virker som det er mange ulike varianter? Tenkte å piske fløte til krem og så blande inn et glass med sitron eller pasjonsfruktcurd,blir det rett? Ikke tid til å lage fra bunnen av. Anonymous poster hash: 761dd...292
*Emma* Skrevet 17. mai 2015 #2 Skrevet 17. mai 2015 Nei det blir helt feil. Curd lager du ved å koke opp saften av sitron/pasjonsfrukt sammen med sukker og smør osv. Det er ikke hverken fløte eller kesam i den. Det kan godt hende det blir god smak sånn som du skriver men da er det en sitronkrem. Det har ingenting med Curd å gjøre
*Emma* Skrevet 17. mai 2015 #3 Skrevet 17. mai 2015 Eller mente du at du har kjøpt Curd og ville ha tips til å legge dem på pavlovaen? Jeg legger ett lag Curd på først også ett lag pisket'va vanlig fløtekrem' oppå. Blir kjempe godt. Bruker ikke vaniljekrem eller kesam.
AnonymBruker Skrevet 17. mai 2015 #4 Skrevet 17. mai 2015 Eller mente du at du har kjøpt Curd og ville ha tips til å legge dem på pavlovaen? Jeg legger ett lag Curd på først også ett lag pisket'va vanlig fløtekrem' oppå. Blir kjempe godt. Bruker ikke vaniljekrem eller kesam. Ja! Men usikker på om den skulle blandes i kremen Eller legges som.eget lag, og har kesam i bakhånd til kremen, ikke curden. Takk for hjelpen!Anonymous poster hash: 761dd...292 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå