Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal lage pavlova til 17.mai. Må den stekes samme dag eller kan jeg steke den i morgen og vente med bærene til søndag? Eller må den være helt fersk når den skal spises?

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Marengsbunnen kan du steke dager (eller uker) i forveien. Kremen og bærene må legges på kaken rett før servering.



Anonymous poster hash: 24b49...0ef
  • Liker 2
Skrevet

Supert! Greit å få gjort mest mulig i morgen :)

Gjest Sukkerbit
Skrevet

Jeg skal lage bunnen i morgen og så lager jeg vaniljekremgreia og har på bær på søndag :)

AnonymBruker
Skrevet

Bææææææh! Breeeeeek!

Anonymous poster hash: dacdb...1f4

  • Liker 1
Gjest Ravna
Skrevet (endret)

.

Endret av Ravna
AnonymBruker
Skrevet

Bææææææh! Breeeeeek!

Anonymous poster hash: dacdb...1f4

Kan du seriøst kutte ut med det der? Jada vi skjønner at DU ikke liker pavlova!

Anonymous poster hash: 793ad...044

  • Liker 1
Skrevet

Det går helt fint å lage den i morgen.

Hvis du har i litt sitron eller edikk blir den litt seig i midten, men hvis den da står et par uker blir den mer sprø enn seig. Kjempegodt uansett.

Skrevet

Men hvordan skal den oppbevares? Det er første gang jeg lager det og har null peiling :P

AnonymBruker
Skrevet

Men hvordan skal den oppbevares? Det er første gang jeg lager det og har null peiling :P

Sett den på ett tørt sted, kan ha ett rent tørkle over den, eller ett bakepapirark. Min står bare i steikovnen som den er :)

Anonymous poster hash: 793ad...044

AnonymBruker
Skrevet

Sett den på ett tørt sted, kan ha ett rent tørkle over den, eller ett bakepapirark. Min står bare i steikovnen som den er :)

Anonymous poster hash: 793ad...044

Men skal den stå kaldt, ellee i romtemperatur? :) (Enda en som skal lage pavlova for første gang)

Anonymous poster hash: 35a73...e55

Skrevet

Men skal den stå kaldt, ellee i romtemperatur? :) (Enda en som skal lage pavlova for første gang)

Anonymous poster hash: 35a73...e55

Pleier å la min stå i romtemperatur :)

Skrevet

Takk for all hjelp! :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...