Plengionika Skrevet 15. mai 2015 #1 Skrevet 15. mai 2015 Skal lage pavlova til 17.mai. Må den stekes samme dag eller kan jeg steke den i morgen og vente med bærene til søndag? Eller må den være helt fersk når den skal spises?
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2015 #2 Skrevet 15. mai 2015 Marengsbunnen kan du steke dager (eller uker) i forveien. Kremen og bærene må legges på kaken rett før servering. Anonymous poster hash: 24b49...0ef 2
Plengionika Skrevet 15. mai 2015 Forfatter #3 Skrevet 15. mai 2015 Supert! Greit å få gjort mest mulig i morgen
Gjest Sukkerbit Skrevet 15. mai 2015 #4 Skrevet 15. mai 2015 Jeg skal lage bunnen i morgen og så lager jeg vaniljekremgreia og har på bær på søndag
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2015 #5 Skrevet 15. mai 2015 Bææææææh! Breeeeeek!Anonymous poster hash: dacdb...1f4 1
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2015 #7 Skrevet 15. mai 2015 Bææææææh! Breeeeeek!Anonymous poster hash: dacdb...1f4 Kan du seriøst kutte ut med det der? Jada vi skjønner at DU ikke liker pavlova! Anonymous poster hash: 793ad...044 1
SiMa Skrevet 15. mai 2015 #8 Skrevet 15. mai 2015 Det går helt fint å lage den i morgen. Hvis du har i litt sitron eller edikk blir den litt seig i midten, men hvis den da står et par uker blir den mer sprø enn seig. Kjempegodt uansett.
Plengionika Skrevet 16. mai 2015 Forfatter #9 Skrevet 16. mai 2015 Men hvordan skal den oppbevares? Det er første gang jeg lager det og har null peiling
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2015 #10 Skrevet 16. mai 2015 Men hvordan skal den oppbevares? Det er første gang jeg lager det og har null peiling Sett den på ett tørt sted, kan ha ett rent tørkle over den, eller ett bakepapirark. Min står bare i steikovnen som den er Anonymous poster hash: 793ad...044
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2015 #11 Skrevet 16. mai 2015 Sett den på ett tørt sted, kan ha ett rent tørkle over den, eller ett bakepapirark. Min står bare i steikovnen som den er Anonymous poster hash: 793ad...044 Men skal den stå kaldt, ellee i romtemperatur? (Enda en som skal lage pavlova for første gang)Anonymous poster hash: 35a73...e55
Mayah Skrevet 16. mai 2015 #12 Skrevet 16. mai 2015 Men skal den stå kaldt, ellee i romtemperatur? (Enda en som skal lage pavlova for første gang)Anonymous poster hash: 35a73...e55 Pleier å la min stå i romtemperatur
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå