Hazey Jane Skrevet 15. mai 2015 #1 Skrevet 15. mai 2015 Jeg skal lage rømmegrøt på 17.mai som jeg tenkte å servere med spekemat og flatbrød. Hadde satt pris på noen gode oppskrifter og gjerne også tips med tanke på tilbehør. Spekemat og flatbrød hører vel gjerne med, men er det noe annet som er godt å servere til? Gjerne også litt "grøntfor" 😀
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2015 #2 Skrevet 15. mai 2015 Har ikke oppskrift til deg (er vokst opp med rømmegrøt fra fjorland..), men til selve grøten må jeg ha - fenalår, spekekjøtt og morrpølse (bruker fenalårbiter som "skje") - kanel - sukker Vi har i tillegg til kjøttmaten eggerøre, røkelaks, hjemmelaget potetsalat, og en stor vanlig grønn salat. Bare rømmegrøt og speket kjøtt er litt i overkant heftig, så greit med litt annet som ikke er så salt/søtt/fett. Anonymous poster hash: 9f40a...8b5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå