Gå til innhold

Pizza med fibra fullkornsmel og sammalt hvete fin?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Noen som har prøvd det? Altså helt uten hvetemel. Hvordan ble den isåfall?

Anonymous poster hash: cd603...7dd

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Fibra ER hvetemel, men ikke fint.

Jeg ville kuttet sammalt mel og heller brukt litt fint hvetemel. Fibra har mye gluten sånn at du egentlig kan bruke bare det, men litt fint mel er grei drahjelp.

Anonymous poster hash: 20e05...206

Skrevet

Brukt sammalt mel til pizza, blir skikkelig godt synes jeg ☺ men om du er usikker kan du bruke 50-50 første gangen for å prøve det ut ☺

AnonymBruker
Skrevet

Den ble knallgod! :)

Anonymous poster hash: cd603...7dd

AnonymBruker
Skrevet

Sammalt hvete er hvete... Jeg lager ofte pizza med bare sammalt mel. Blir ikke like god som med siktet hvetemel, men mer enn god nok om man lesser på med godt fyll.



Anonymous poster hash: e79cc...ce5
Skrevet

Bruker 3 melslag når jeg lager pizza jeg, bare jeg som er avansert kanskje? Men lager så grov som mulig, så bruker sammalt hvete grov, grovbakst og litt fint mel for konsistensens skyld.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...