Gå til innhold

Pizza med fibra fullkornsmel og sammalt hvete fin?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Noen som har prøvd det? Altså helt uten hvetemel. Hvordan ble den isåfall?

Anonymous poster hash: cd603...7dd

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Fibra ER hvetemel, men ikke fint.

Jeg ville kuttet sammalt mel og heller brukt litt fint hvetemel. Fibra har mye gluten sånn at du egentlig kan bruke bare det, men litt fint mel er grei drahjelp.

Anonymous poster hash: 20e05...206

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Brukt sammalt mel til pizza, blir skikkelig godt synes jeg ☺ men om du er usikker kan du bruke 50-50 første gangen for å prøve det ut ☺

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Den ble knallgod! :)

Anonymous poster hash: cd603...7dd

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Sammalt hvete er hvete... Jeg lager ofte pizza med bare sammalt mel. Blir ikke like god som med siktet hvetemel, men mer enn god nok om man lesser på med godt fyll.



Anonymous poster hash: e79cc...ce5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruker 3 melslag når jeg lager pizza jeg, bare jeg som er avansert kanskje? Men lager så grov som mulig, så bruker sammalt hvete grov, grovbakst og litt fint mel for konsistensens skyld.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...