Gå til innhold

Kesam i gulrotkake?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som vet om det går an å erstatte noe av fettet (oljen) i gulrotkake med kesam?

Hva med osteglasuren på toppen?

Kan man bruke kesam i stedet for naturell ost og blande med melis?

Eller kanskje kun bruke kesam m/vanilje til topping?

Greit å vite om noen har prøvd, før jeg går i gang.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg har ikke prøvd på gulrotkake, men i flere andre kaker, så det skal nok gå bra. glasuren er jeg ikke helt sikker på, men du kan alltids prøve.

Skrevet

Jeg har heller ikke prøvd det men tror det vil fungere greit. Om det vil virke i glasuren vet jeg ikke, men du kan jo bruke filadelfia light, en liten trøst.

Skrevet

Jeg lager min glasur på gulrotkaka mi av en eske med Naturell kremost Lett og litt melis!

Er den aller beste kremen - den uten smør/margarin, synes jeg!! :Nikke:

Frisk, god og lett!! ;):)

Skrevet

Takk for svar.

Jeg bakte gulrotkake etter oppskrift fra Grete Roede.

Den er det jo nesten ikke fett i uansett.....

Serverte kesam vanilje ved siden av.

En liten teskje på toppen av kakestykket på tallerkenen.

Kjempegodt!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...