Gå til innhold

Hvor mye skal jeg egentlig ha?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Skal lage en kake, og i oppskriften står det "4 cups whipping cream".

Er dette ferdigpisket kremfløte? Eller er det så mye jeg skal ha før det piskes?

Er en 3-lags sjokoladekake, så skal jo ha krem mellom lagene og utenpå. Så det blir jo en del krem. Men synes allikevel 4 cups høres mye ut hvis det er *før* piskingen. For da blir det jo ekstremt mye krem..

Eller???



Anonymous poster hash: 35460...db1
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Trenger hjelp fort! :)



Anonymous poster hash: e3bed...f58
Skrevet

Hvordan skulle du målt det opp om det var etter?

Jeg er ingen bake-ekspert, men vil tro det er før pisking :)

Skrevet

Det står whipping cream, det tolker jeg som kremfløte.

Skulle det vært ferdig vispet krem så hadde det vel stått whipped cream

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Enig med Hello Kitte. Det er nok kremfløte de sikter til.



Anonymous poster hash: 4604f...eba
Skrevet

Er ikke whipping cream egentlig enda fetere enn kremfløte? Eller husker jeg helt feil?

Skrevet

Tror det er det samme som kremfløte, men det kommer vel ann på hva slags kremfløte man velger.

Her i Norge har man vel bare 1 valg?

I Sverige kan man iallefall velge mellom flere forskjellige med ulik mengde fett i

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...