AnonymBruker Skrevet 13. mai 2015 #1 Skrevet 13. mai 2015 Skal lage en kake, og i oppskriften står det "4 cups whipping cream". Er dette ferdigpisket kremfløte? Eller er det så mye jeg skal ha før det piskes? Er en 3-lags sjokoladekake, så skal jo ha krem mellom lagene og utenpå. Så det blir jo en del krem. Men synes allikevel 4 cups høres mye ut hvis det er *før* piskingen. For da blir det jo ekstremt mye krem.. Eller??? Anonymous poster hash: 35460...db1
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2015 #2 Skrevet 13. mai 2015 Trenger hjelp fort! Anonymous poster hash: e3bed...f58
Yzma Skrevet 13. mai 2015 #3 Skrevet 13. mai 2015 Hvordan skulle du målt det opp om det var etter? Jeg er ingen bake-ekspert, men vil tro det er før pisking
Gjest Skrevet 13. mai 2015 #4 Skrevet 13. mai 2015 Det står whipping cream, det tolker jeg som kremfløte. Skulle det vært ferdig vispet krem så hadde det vel stått whipped cream 2
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2015 #5 Skrevet 13. mai 2015 Enig med Hello Kitte. Det er nok kremfløte de sikter til. Anonymous poster hash: 4604f...eba
peppermyntete Skrevet 13. mai 2015 #6 Skrevet 13. mai 2015 Er ikke whipping cream egentlig enda fetere enn kremfløte? Eller husker jeg helt feil?
Gjest Skrevet 13. mai 2015 #7 Skrevet 13. mai 2015 Tror det er det samme som kremfløte, men det kommer vel ann på hva slags kremfløte man velger. Her i Norge har man vel bare 1 valg? I Sverige kan man iallefall velge mellom flere forskjellige med ulik mengde fett i
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå